pic_movie_150 Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 
 Actie - Kast 86    137'   
'Hobbs and Shaw' volgt de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen een ongeslagen opponent die de naam Brixton draagt.     
  Dwayne Johnson
Jason Statham
Idris Elba
 pic_movie_151 UglyDolls 
 Jeugd - Kast 2    87'   
Moxy leeft een gelukkig bestaan in het dorpje Uglyville. Avontuurlijk ingesteld wil ze met haar vrienden Ox, Wage, Babo, Lucky Bat en Ugly Dog de wereld verkennen. Ze komen terecht op een plek genaamd Perfection waar perfecte poppen wonen onder het leiderschap van Lou. Hij is de perfectie zelve en traint de inwoners om zich op een bepaalde voorgeschreven manier te gedragen. Dit met het doel om de menselijke wereld te kunnen betreden.     
  "A Classic UnderDOLL Story" Pitbull
Ice-T
Kelly Clarkson
 pic_movie_152 Jarhead 4: Law of Return 
 Oorlog - Kast 84    103'   
Majoor Ronan Jackson, een succesvolle gevechtspiloot van het IsraŽlische leger en zoon van een Amerikaanse senator, wordt neergeschoten als hij door Syrisch luchtgebied vliegt. Hij weet de crash op wonderbaarlijke wijze te overleven, maar wordt gevangengenomen door een militie van Hezbollah. Een groep elitesoldaten, onder leiding van sergeant Dave Torres, wordt op reddingsmissie het gevaarlijke gebied ingestuurd.     
  Yael Eitan
Nicholas Aaron
Adi Alamo
 pic_movie_153 The Beach Bum 
 Komedie - Kast 98    95'   
Een rebellerende stoner, Moondog genaamd, leeft zijn leven volgens zijn eigen regels. Moondog was ooit een succesvolle, gerespecteerde dichter, maar door de jaren heen is hij veranderd in een gebroken man die een doelloos bestaan leidt. Dat verandert wanneer zijn rijke vrouw overlijdt en hij de erfenis lijkt mis te lopen, waardoor hij gedwongen wordt zijn vroegere werk alsnog uit te brengen.     
  "You Gotta Go Low to Get High" Matthew McConaughey
Snoop Dogg
Isla Fisher
 pic_movie_154 Game of Thrones 
Seizoen 8
 Series - Kast 97    57'   
Game of Thrones - Seizoen acht is het langverwachte allerlaatste seizoen van het laatste seizoen van de Emmyģ Award-winnende hit HBO-dramaserie Game of Thrones - een episch verhaal over valsheid en verraad, edelheid en eer, verovering en triomf.     
  "Winter is coming."
Peter Dinklage
Lena Headey
Emilia Clarke
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week