pic_movie_51 Johnny English Strikes Again 
 Komedie    89'   
Wanneer door een cyberaanval de identiteiten van alle undercoveragenten in Engeland te grabbel worden gegooid, is alle hoop gevestigd op Johnny English. Hij geeft zijn pensioen op en gaat op zoek naar het meesterbrein achter de aanval. Als iemand met maar weinig competenties en voornamelijk analoge gewoontes, moet English echter de uitdagingen van de moderne technologieŽn overwinnen om zijn missie te doen slagen.     
  "When only the best will do* --- *And no-one else is available." Kevin Eldon
Emma Thompson
Adam James
 pic_movie_52 The Cloverfield Paradox 
 Thriller    102'   
Een groep astronauten, werkzaam in een ruimtestation, doet een schokkende ontdekking die alles wat ze denken te weten op zijn kop zet. Na een uitvoering van een wetenschappelijk experiment verdwijnt de Aarde. Wanneer er bovendien een ruimteveer verschijnt, moeten de astronauten vechten om te overleven.     
  "The future unleashed every thing."
Gugu Mbatha-Raw
David Oyelowo
Daniel BrŁhl
 pic_movie_53 Billionaire Boys Club 
 Speelfilm    108'   
Begin jaren 80. Joe Hunt richt samen met Dean Karny de Billionaire Boys Club op; een vereniging die zich bezig houdt met beleggingsfraude. Na verloop van tijd denken de twee mannen een goudmijn te hebben gevonden wanneer ze in zee gaan met zakenman Ron Levin. Die blijkt echter op zijn beurt ook een oplichter te zijn en zet de Boys voor zo'n 4 miljoen dollar af. De zwendelarij schiet bij Hunt in het verkeerde keelgat. Koelbloedige wraak staat vervolgens bovenaan zijn lijst...     
  "Young, Cunning and Deadly" Ansel Elgort
Kevin Spacey
Taron Egerton
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week