pic_movie_922 Godzilla x Kong: The New Empire 
 Avontuur    '   
Na de gebeurtenissen in 'Godzilla vs. Kong' zijn de twee titanen hun eigen weg gegaan. De almachtige en angstaanjagende wezens moeten het echter opnemen tegen een kolossale, onontdekte bedreiging die verborgen ligt in de holle aarde: de Scar King. Het oeroude beest stelt hun levens en die van de mensheid op de proef. Terwijl de mythische strijd plaatsvindt, ontdekt men meer over de oorsprong van Godzilla en Kong, evenals de mysteries van Skull Island en daarbuiten.     
  Rebecca Hall
Brian Tyree Henry
Dan Stevens
 pic_movie_923 Role Play 
 Actie    '   
Emma heeft een fijn leven met haar geweldige man en hun twee kinderen in de buitenwijken van New Jersey. Echter heeft ze ook een geheim leven als huurmoordenares. David komt hierachter als het echtpaar besluit hun huwelijksjubileum op te fleuren met een rollenspel. As Emma in de problemen komt door haar geschiedenis, tracht David haar uit de brand te helpen.

 
   
  Kaley Cuoco
David Oyelowo
Bill Nighy
 pic_movie_924 Kung Fu Panda 4 
 Jeugd    '   
Po groeit stilaan uit tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei. Voor het zover is gaat hij op zoek naar zijn opvolger als Drakenkrijger. De vos Zhen beschikt over goede vaardigheden en lijkt daarom een goede kandidate. Ze ziet het echter niet zitten om getraind te worden door Po. Intussen duikt de schurk Chameleon op. Deze weet schurken uit het verleden op te roepen.     
  Jack Black,
Awkwafina
Viola Davis

 pic_movie_925 Chief of Station 
 Actie    '   
Een voormalig lid van de CIA ontdekt dat zijn vrouw in verdachte omstandigheden is overleden. Hij gebruikt zijn vaardigheden om in Europa het deksel van de doofpot te openen. Hij slaat hiervoor de handen ineen met een tegenstander, maar het hele gebeuren zet zijn wereldbeeld op zijn kop.     
  Aaron Eckhart
Olga Kurylenko
Alex Pettyfer
 pic_movie_926 Madame Web 
 Avontuur    '   
Cassandra Webb is een ambulancemedewerkster uit Manhattan. Nadat ze betrokken raakt bij een ongeluk ontdekt ze haar gave als helderziende. Wanneer ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met de vrouwen Julia, Anya en Mattie die een grootse toekomst in het verschiet hebben. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden, in de vorm van de schurk Ezekiel, zien te overleven.     
  Dakota Johnson
Sydney Sweeney
Isabela Merced
 pic_movie_928 The Beekeeper 
 Actie    '   
Adam Clay is een gepensioneerde staatsagent die voorheen werkte voor een machtige en clandestiene organisatie die bekendstaat als 'Beekeepers'. Nu brengt hij zijn dagen door als bijenhouder. Een vriendelijke vrouw die voor hem heeft gezorgd, wordt op een dag het slachtoffer van een phishing-zwendel en pleegt zelfmoord. Clay begint daaropvolgend een eenmansoorlog om de verantwoordelijken te laten boeten.     
  Jason Statham
Emmy Raver-Lampman
Bobby Naderi
 pic_movie_929 Wonka 
 Avontuur    '   
Voordat hij de meest beroemde chocoladefabriek opende, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij trekt op avontuur. Op zijn reis ontmoet hij een gevangen genomen oompa-loompa.     
  Timothée Chalamet
Gustave Die
Murray McArthur
 pic_movie_930 In the Land of Saints & Sinners 
 Actie    '   
De huurmoordenaar Finbar besluit een punt achter zijn bloederige carrière te zetten. Hij vertrekt naar een afgelegen Iers dorp om officieel met pensioen te gaan. Daar raakt Finbar echter verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspel met een drietal wraakzuchtige terroristen. Hij wordt vervolgens gedwongen te vechten voor verlossing na een leven vol zonden, maar welke prijs is hij bereid te betalen?     
  Kerry Condon
Desmond Eastwood
Conor MacNeill
 pic_movie_931 Migration 
 Jeugd    '   
Een eendenfamilie probeert hun overbezorgde vader te overtuigen om op de vakantie van hun leven te gaan. Ondertussen proberen ze te migreren van New England via New York City. Uiteindelijk belanden ze op de Bahama’s. Het wordt een avontuurlijke tocht.     
  Kumail Nanjiani
Tresi Gazal
Elizabeth Banks
 pic_movie_932 Dead Shot 
 Thriller    '   
In de jaren 70 wordt bij een mislukte hinderlaag aan de grens een zwangere vrouw doodgeschoten. Haar echtgenoot is een gepensioneerde Ierse paramilitair die hiervan getuige was en die wraak zweert op de verantwoordelijke soldaat. Hij geraakt gewond, maar weet aan het leger dat hem dood waant, te ontsnappen.     
  Colin Morgan
Máiréad Tyers
Brian McCann
 pic_movie_933 Aquaman and the Lost Kingdom 
 Avontuur    '   
"One king will lead us all."

Black Manta seeks revenge on Aquaman for his father's death. Wielding the Black Trident's power, he becomes a formidable foe. To defend Atlantis, Aquaman forges an alliance with his imprisoned brother. They must protect the kingdom. 
   
  Jason Momoa
Patrick Wilson
Yahya Abdul-Mateen II
 pic_movie_934 Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, The 
 Avontuur    '   
"You're invited to return to the games."

Coriolanus Snow mentors and develops feelings for the female District 12 tribute during the 10th Hunger Games. 
   
  Tom Blyth
Rachel Zegler
Peter Dinklage
 pic_movie_935 The Marvels 
 Avontuur    105'   
Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, heeft haar naam heroverd tegen de Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Het universum is nu echter gedestabiliseerd en dat heeft grote gevolgen. Carol wordt naar een wormgat gestuurd dat verband houdt met de Kree. Om het universum te redden zal ze haar krachten moeten bundelen met haar nichtje Monica Rambeau en Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel.     
  Brie Larson, Teyonah Parris, Iman VellanI
 pic_movie_936 Freelance 
 Actie Komedie    108'   
Voormalig Special Forces-soldaat Mason Pettits verveelt zich dood met zijn baan bij een middelmatig advocatenkantoor en zijn dagelijkse leven als huisvader. Wanneer zijn oude militaire maatje, nu de baas van een louche privé beveiligingsbedrijf, hem een baan aanbiedt als lijfwacht voor de bekroonde journaliste Claire Wellington, accepteert hij de opdracht. Mason moet Claire beschermen tijdens haar reis naar een Zuid-Amerikaans land, waar ze als eerste journalist ooit de beruchte dictator Juan Arturo Venegas zal ontmoeten voor een interview. Het gesprek wordt onverwachts onderbroken door een militaire coup en Claire en haar lijfwacht moeten samen met de krankzinnige dictator de jungle in vluchten waar ze moeten zien te overleven.     
  John Cena, Alison Brie, Juan Pablo Rab  pic_movie_937 Saw X 
 Thriller    '   
Een zieke en wanhopige John Kramer reist naar Mexico om een riskante en experimentele medische procedure te ondergaan in de hoop dat zijn kanker op wonderbaarlijke wijze geneest. Al snel ontdekt hij dat deze hele operatie oplichterij is. Gewapend met een nieuw doel keert hij terug naar zijn werk: deze oplichters meedogenloos terugpakken door middel van krankzinnige, ingenieuze en verraderlijke valstrikken.     
  Tobin Bell
Shawnee Smith
Synnøve Macody Lund
 pic_movie_938 Silent Night 
 Actie    '   
Godlock rouwt met zijn vrouw Saya om de dood van hun zoon. Deze raakte op de vooravond van Kerstmis dodelijk gewond door een verdwaalde kogel van een criminele bende. Godlock zint op wraak en riskeert hierbij zijn eigen leven. Tijdens zijn achtervolging op de bende, die geleid wordt door ene Playa, gaat hij tot het uiterste.     
  Joel Kinnaman
Kid Cudi
Harold Torres
 pic_movie_939 The Kill Room 
 Thriller    '   
Kunsthandelaarster Patrice werkt samen met de dodelijke huurmoordenaar Reggie en zijn baas Gordon aan een witwasoverval die een eigen leven gaat leiden. Tijdens het plegen van de misdaad wordt de kunst van de huurmoordenaar opgemerkt en verandert hij in een kunstzinnige sensatie. Patrice komt hierdoor in het vizier en moet snel beslissingen nemen als ze het opneemt tegen haar eigen wereld en de louche onderwereld die ze per ongeluk heeft ontketend.     
  Alexis Linkletter
Joe Manganiello
Danny Plaza
 pic_movie_940 The Loneliest Boy in the World 
 Komedie    '   
Wanneer de beschutte en ongesocialiseerde Oliver de taak krijgt om nieuwe vrienden te maken na de plotselinge en verwoestende dood van zijn moeder, besluit hij dat het opgraven van een paar vrienden misschien wel zijn beste gok is. De ochtend na zijn opgravingsescapades ontdekt Oliver echter dat zijn nieuw verworven vrienden op mysterieuze wijze 's nachts tot leven zijn gekomen. Samen met de ondoden belandt Oliver in een reeks tegenslagen terwijl hij hun geheim veilig probeert te houden voor zowel buren, klasgenoten als maatschappelijk werkers.     
  Max Harwood
Hero Fiennes Tiffin
Susan Wokoma
 pic_movie_941 Bad Hombres 
 THRILLER    '   
Twee immigranten zonder papieren nemen een eenvoudig klus aan. Ze moeten ergens in niemandsland namelijk een gat graven. Wanneer ze ontdekken dat hun twee opdrachtgevers psychopathische criminelen blijken te zijn, moeten de immigranten de aankomende nacht zien te overleven. Een veel moeilijkere klus dan gedacht.     
  Diego Tinoco
Hemky Madera
Thomas Jane
 pic_movie_942 A Haunting in Venice 
 Thriller    '   
Venetië, na de Tweede Wereldoorlog. Detective Hercule Poirot is inmiddels van zijn welverdiende pensioen aan het genieten. Wanneer hij met tegenzin een seance bijwoont, wordt daar een van de avondgasten vermoord. Het is aan de voormalige detective om uit te zoeken wie de dader is.     
  Kenneth Branagh
Dylan Corbett-Bader
Amir El-Masry
 pic_movie_943 The Exorcist: Believer 
 Thriller    '   
Sinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet Victor Fielding hun dochter Angela in zijn eentje zien groot te brengen. Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil.     
  Lafortune Josep
Leslie Odom Jr.
Gastner Legerme
 pic_movie_944 Haunted Mansion 
 Avontuur    '   
De alleenstaande moeder Gabbie ontdekt dat haar nieuwe huis geteisterd wordt door geesten. Ze huurt de priester Kent, een gids, een historicus en een helderziende in om haar woning beter te bestuderen. Samen pogen ze deze uit te drijven.

 
   
  LaKeith Stanfield
Rosario Dawson
Owen Wilson
 pic_movie_945 Five Nights at Freddy's 
 Thriller    '   
Mike Schmidt is een nachtwaker die bij het plaatselijk restaurant Freddy Fazbear's Pizza begint te werken. Tijdens zijn eerste nacht op het werk realiseert Mike zich dat er iets niet pluis is. Weldra wordt hij geconfronteerd met de waarheid over de poppen die er verblijven: het zijn niet zomaar robots. Ze leven. Zal Mike de vijf komende nachten in het restaurant kunnen overleven?     
  Josh Hutcherson
Piper Rubio
Elizabeth Lail
 pic_movie_946 Indiana Jones and the Dial of Destiny 
 Avontuur    '   
1969. Het hoogtepunt van de ruimterace tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. Indiana Jones is net met pensioen gegaan als hij wordt opgezocht door zijn peetdochter Helena. Zij vervolgt haar vaders zoektocht naar het legendarische mechanisme van Antikythera, een apparaat dat gaten in de tijd kan voorspellen en detecteren. Ook professor Schmidt, die eigenlijk een nazi genaamd Jürgen Voller is, wil dit apparaat koste wat kost bemachtigen om het Derde Rijk in ere te herstellen.     
  Harrison Ford
Phoebe Waller-Bridge
Antonio Banderas
 pic_movie_947 Deliver Us 
 Thriller    '   
Volgens een oude profetie zal een vrouw eeneiige tweelingbroers op de wereld zetten. Een van hen wordt de Messias, de ander de Antichrist. Door de twijfels van zuster Yulia stuurt het Vaticaan enkele priesters uit om de zaak te onderzoeken. Zij krijgen het gezelschap van enkele leden van het genootschap Vox Dei. Wanneer de claim authentiek wordt bevonden, willen ze de twee jonge levens beëindigen. De Americaanse Jesuit, Father Fox, hoort van deze plannen en helpt de non te vluchten.     
  Jelena Rajapu
Anil Kapur
Kätlin Hallik
 pic_movie_948 Retribution 
 Actie    '   
De Amerikaanse zakenman Matt Turner woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de bom die onder de stoel in zijn auto verstopt zit afgaan. In een race tegen de klok probeert Matt het mysterie op te lossen en zijn gezin te redden.

 
   
  Liam Neeson
Noma Dumezwen
Lilly Aspell
 pic_movie_949 About My Father 
 Komedie    '   
Sebastian is verloofd met Ellie. Zij moedigt hem aan om zijn geïmmigreerde vader Salvo, een kapper, mee te nemen naar een weekend met haar superrijke en buitengewoon excentrieke familie. Het weekend ontwikkelt zich tot wat alleen kan worden omschreven als een hevige cultuurbotsing. Sebastian en zijn vader ontdekken nadien dat het mooie van familie is dat alles om familie draait.     
  Robert De Niro
Sebastian Maniscalco
Leslie Bibb
 pic_movie_950 Talk to Me 
 Thriller    '   
Een groep vrienden ontdekt een manier om geesten op te roepen met behulp van een eeuwenoude gebalsemde hand. Ze raken verslaafd aan de nieuwe sensatie, totdat één van hen te ver gaat en de deur naar de geestenwereld opent. De vrienden worden daaropvolgend achtervolgd door bovennatuurlijke visioenen en ongewild aangezet tot een verwoestende bezetenheid. Hierdoor worden ze gedwongen te kiezen wie ze kunnen vertrouwen: de doden of de levenden.     
  Ari McCarthy
Hamish Phillips
Kit Erhart-Bruce
 pic_movie_951 After Everything 
 Speelfilm    '   
Er is een eind gekomen aan de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Jaren later werkt Hardin aan een nieuw boek, maar hij worstelt om het af te maken. Als hij te horen krijgt dat ene Natalie Kingsley, iemand die hij pijn heeft gedaan, in Lissabon is, besluit Hardin haar op te zoeken om het goed te maken. Tegelijkertijd is hij er kapot van dat Tessa niet bij hem wil zijn en verder wil gaan met haar leven.     
  Hero Fiennes Tiffin
Josephine Langford
 pic_movie_956 Oppenheimer 
 Speelfilm    '   
De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.     
  Cillian Murphy
Emily Blunt
Robert Downey Jr.
 pic_movie_957 Barbie 
 Komedie    '   
De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.     
  Margot Robbie
Issa Rae
Kate McKinnon
 pic_movie_958 Meg 2: The Trench 
 Thriller    '   
De ervaren diepzee-reddingsduiker Jonas Taylor leidt een dapper onderzoeksteam op een verkennende duik in de diepste diepten van de oceaan. Hun reis mondt uit in chaos wanneer een kwaadaardige mijnoperatie hun missie bedreigt en hen dwingt tot een strijd om te overleven. In een bloedstollende race tegen de klok moeten Jonas en de anderen het plotseling opnemen tegen kolossale megalodons en meedogenloze milieu-plunderaars. Om te overleven zullen ze de genadeloze roofdieren te slim af moeten zijn.     
  Jason Statham
Jing Wu
Shuya Sophia Cai
 pic_movie_959 Blue Beetle 
 Avontuur    '   
De Mexicaans-Amerikaanse tiener Jaime Reyes stuit op een vreemde scarabee. Deze bindt zichzelf aan Jaime's ruggengraat waardoor deze hem superkrachten verschaft. Jaime krijgt zich een buitenaards pantser aangemeten met de nodige wapens en vleugels.     
  Xolo Maridueña
Bruna Marquezine
Becky G
 pic_movie_960 Gran Turismo 
 Actie    '   
De ultieme droomwens van de jonge Brit Jann Mardenborough, die een passie heeft voor het autorijden, wordt vervuld. Dankzij zijn gaming skills, met onder meer het videospel Gran Turismo, wint hij een aantal Nissan-competities. Hierdoor kan hij een professionele racecoureur worden en in een echte racewagen rijden. Jann zal uiteindelijk meermaals deelnemen aan de 24 uur van Le Mans.     
  David Harbour
Orlando Bloom
Archie Madekwe
 pic_movie_961 Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One 
 Actie    '   
Ethan Hunt en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.     
  Tom Cruise
Hayley Atwell
Ving Rhames
 pic_movie_962 Elemental 
 Jeugd    '   
In Elemental City leven de vier elementen bestaande uit lucht, aarde, vuur en water in harmonie met elkaar. Het vuurelement Ember heeft het echter niet zo gemakkelijk in een stad waar water en flora heersen. Wanneer ze het waterwezen Wade ontmoet, blijken ze naast hun grote verschillen toch veel gemeen met elkaar te hebben.     
  Leah Lewis
Mamoudou Athie
Ronnie Del Carmen
 pic_movie_963 The Flash 
 Avontuur    '   
Barry Allen ontdekt dat hij als superheld The Flash over zoveel snelheid beschikt dat hij kan reizen door de tijd. Hij gebruikt die gave om te proberen een rampzalige gebeurtenis uit zijn verleden - de dood van zijn moeder en de onterechte beschuldiging tegen zijn vader - te voorkomen. Maar op de terugweg naar het heden komt Barry vast te zitten in een ander universum.     
  Ezra Miller
Michael Keaton
Sasha Calle
 pic_movie_964 Transformers: Rise of the Beasts 
 Avontuur    '   
In de jaren 90 voegen de Maximals, Predacons en Terrorcons zich in de strijd op aarde tussen de Autobots en de Decepticons. Noah is een doodgewone jongen uit Brooklyn die samen met de ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt. Intussen nemen Optimus Prime en de Autobots het op tegen Scourge, een nieuwe aartsvijand die het op hun ondergang gemunt heeft.     
  Anthony Ramos
Dominique Fishbac
Luna Lauren Velez
 pic_movie_965 Ruby Gillman, Teenage Kraken 
 Avontuur    '   
De lieve en onhandige zestienjarige Ruby Gillman doet wanhopig haar best om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar. Als ze op een dag in het water gaat, tegen de wensen van haar overbezorgde moeder in, ontdekt Ruby dat ze een afstammeling is van een lange lijn krakenkoninginnen en krijgers. Ze blijkt zelfs de troonopvolgster te zijn van haar imponerende oma die de koningin van de krijgers der zeven zeeën is. Het is hun taak om de wereldzeeën te beschermen tegen de ijdele en machtsbeluste zeemeerminnen, de eeuwige vijanden van de krakens. Dat levert wel meteen een probleem op: het nieuwe, knappe en populaire meisje op school, Chelsea, is toevallig een zeemeermin. Ruby zal moeten accepteren wie ze is en het groots moeten aanpakken om haar geliefde school te beschermen.     
  Jane Fonda
Lana Condor
Toni Collette
 pic_movie_966 Insidious: The Red Door 
 Thriller    '   
Het is inmiddels tien jaar geleden sinds de familie Lambert tenauwernood aan de bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen. Om hun demonen voor eens en voor altijd te laten rusten, moeten Josh en Dalton nog dieper 'the Further' induiken, waarbij ze het duistere verleden van hun familie onder ogen moeten komen. Achter de rode deur liggen er echter een groot aantal nieuwe en gruwelijke verschrikkingen op de loer     
  Ty Simpkins
Patrick Wilson
Rose Byrne
 pic_movie_967 Kandahar 
 Oorlog    '   
Tom Harris is een undercover CIA-agent in Afghanistan. Door een lek in de inlichtingendienst wordt zijn verborgen identiteit en geheime missie onthuld. Na de ontmaskering moeten Tom en zijn vertaler, vast in het hart van vijandig gebied, een weg uit de woestijn vechten en een verzamelpunt in Kandahar bereiken. Tijdens hun ontsnapping moet Tom vijandelijke elitetroepen en buitenlandse spionnen zien te ontwijken, die de jacht op hen hebben geopend.     
  Tom Rhys Harrier
Farhad Bagheri
Gerard Butler
 pic_movie_968 Asteroid City 
 Science Fiction    '   
De jaren 50. In een Amerikaans woestijnstadje vindt de Junior Stargazer-conventie plaats. Er komen studenten en ouders vanuit het hele land op het stadje af. Tijdens deze conventie worden ze samengebracht voor een wetenschappelijke competitie en nog veel meer.     
  Bryan Cranston
Edward Norton
Jason Schwartzman
 pic_movie_969 The Pope's Exorcist 
 Thriller    '   
Biografische film over het leven en werk van Gabriele Amorth, een priester die tevens fungeerde als de belangrijkste duiveluitdrijver in dienst van het Vaticaan. Het is een verfilming van zijn memoires, waarin de kijker getuige wordt gemaakt van Amorths vele uitgevoerde uitdrijvingen. Amorth ging voor zijn gevoel daadwerkelijk de strijd aan met Satan en zijn demonen en verloste zo de vermeende slachtoffers van de duivel uit de grip van het kwaad.     
  Russell Crowe
Daniel Zovatto
Alexandra Essoe
 pic_movie_970 Savage Salvation 
 Actie    '   
De herstellende drugsverslaafde Shelby John is verloofd met Ruby Red. Ook zij kent een woelig verleden waarin drugs een grote rol spelen, maar is aan het afkicken om samen een nieuw leven te beginnen. Tot ze een drugsdealer ontmoet die snode plannen heeft en haar dood veroorzaakt. John wil nu maar één ding: wraak.     
  Jack Huston
Robert De Niro
John Malkovich
 pic_movie_971 The Portable Door 
 Avontuur    '   
Paul Carpenter en Sophie Pettingel mogen hun stage beginnen in het mysterieuze Londense bedrijf J.W. Wells & Co. Stilaan ontdekken ze dat hun werkgevers niet normaal zijn. Hun baas Humphrey Wells en manager Dennis Tanner verstoren de balans van de magie in de wereld. Samen achterhalen Paul en Sophie de ware motieven achter het bedrijf waarin ze werken.     
  Christoph Waltz
Patrick Gibson
Damon Herriman
 pic_movie_972 Fast X 
 Actie    '   
Er heerst nog steeds een zekere dreiging vanuit Cypher, die haar grootse plan aan het opzetten is. Dominic Toretto en zijn naasten worden daarnaast bedreigd door Dante, maar met een verleden als dat van Dominic lijken zijn andere vijanden hem ook niet vergeten. Tevens doet de mysterieuze Tess haar intrede. Aan welke zijde zij staat is nog niet duidelijk.     
  Vin Diesel
Michelle Rodriguez
Jason Statham
 pic_movie_973 Renfield 
 Avontuur    '   
R.M. Renfield is sinds eeuwen de handlanger van graaf Dracula. Tot hij besluit om in het hedendaagse New Orleans een nieuw leven te beginnen. Hij wordt verliefd op de vurige agente Rebecca Quincy.     
  Nicholas Hoult
Nicolas Cage
Awkwafina
 pic_movie_974 The Whale 
 Speelfilm    '   
Charlie is een leraar Engels, die in afzondering leeft. Hij lijdt aan morbide obesitas en eet zichzelf langzaam maar zeker de dood in. Hij ziet kans met zichzelf in het reine te komen en poogt de banden aan te halen met zijn van hem vervreemde tienerdochter Ellie.     
  Brendan Fraser
Sadie Sink
Ty Simpkins
 pic_movie_975 John Wick: Chapter 4 
 Actie    '   
De strijd tussen John Wick en de High Table blijft voortduren. De prijs op het hoofd van John Wick lijkt steeds meer te stijgen. Van New York tot aan Parijs en van Osaka tot aan Berlijn, John zal het op moeten nemen tegen de sterkste tegenstanders tot nu toe.     
  Keanu Reeves
Laurence Fishburne
George Georgiou
 pic_movie_976 Scream VI 
 Thriller    '   
Sam heeft samen met haar drie vrienden, Tara, Mindy en Chad, de aanvallen van Ghostface weten te overleven. Ze besluiten dan ook Woodsboro te verlaten om een geheel, nieuwe start te maken. Echter aangekomen in New York City blijkt Ghostface weer op te duiken.

 
   
  Courteney Cox
Melissa Barrera
Jenna Ortega
 pic_movie_977 Creed III 
 Actie    '   
Na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven. Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Wat volgt is een gevecht tussen twee voormalige vrienden.     
  Michael B. Jordan
Tessa Thompson
Jonathan Majors
 pic_movie_978 Evil Dead Rise 
 Horror    '   
Evil Dead Rise draait om een jonge vrouw genaamd Beth, die haar alleenstaande moeder, zus Ellie en haar familie bezoekt in een krap appartement in Los Angeles. Wanneer iemand het angstaanjagende Necronomicon Ex-Mortis ontdekt ergens verborgen diep in het gebouw en een demonische entiteit laat ontsnappen, moeten ze samen vechten om hun familie te beschermen tegen de ondode Deadites.     
  Mirabai Pease
Richard Crouchley
Anna-Maree Thomas
 pic_movie_979 Plane 
 Actie    '   
Tijdens een hevige storm moet de piloot Brodie Torrance een noodlanding maken. Ervaren als hij is weet hij zijn passagiers veilig op de grond te krijgen. Nu bevinden ze zich wel op een eiland dat door oorlog getroffen is. Een groot deel van de passagiers wordt gevangengenomen door de rebellen. Hulp krijgt Brodie van Louis Gaspare, een man die beschuldigd wordt van moord en die door de FBI begeleid werd.     
  Gerard Butler
Mike Colter
Tony Goldwyn
 pic_movie_980 The Fabelmans 
 Speelfilm    '   
De kleine Sammy Fabelman groeit op in Arizona in de jonge jaren na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Reeds in zijn kindertijd heeft hij een grote passie gevonden in de cinema en maakt hij films met zijn vrienden. Hij voelt zich hierin gesteund door zijn moeder, een bedreven pianiste. Zijn vader is informaticus wiens collega Benny de rol van oom voor Sammy en zijn zussen op zich neemt. Deze familiedynamiek leidt uiteindelijk tot spanningen die doorsijpelen in de audiovisuele creaties van Sammy.     
  Michelle Williams
Paul Dano
Seth Rogen
 pic_movie_981 Avatar: The Way of Water 
 Avontuur    '   
14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

 
   
  Sam Worthington
Zoe Saldana
Sigourney Weaver
 pic_movie_982 Shazam! Fury of the Gods 
 Avontuur    '   
Billy Batson heeft de gave om in een superheld te veranderen als hij het woordje "Shazam" roept. Zijn pleeggezin heeft ondertussen ook de gave gekregen om in superhelden te veranderen. Samen beschermen ze de wereld tegen allerlei bovennatuurlijke en magische dreigingen. Het pleeggezin krijgt echter een aparte situatie voor de kiezen wanneer er plots goden naar de aarde trekken. Twee van die goden, Hespera en Kalypso, hebben zeer sterke krachten geërfd van hun voorvaderen, en maken daarmee het leven van Billy en zijn pleeggezin zuur.     
  Zachary Levi
Asher Angel
Jack Dylan Grazer
 pic_movie_983 The Super Mario Bros. Movie 
 Avontuur    '   
De loodgieter Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint. De twee willen prinses Peach, afkomstig uit het Mushroom koninkrijk, redden die wordt vastgehouden. De broers moeten het hierbij opnemen tegen de schurk Bowser. Speelfilmaanpassing van de populaire videogame.     
  Kevin Michael Richardson
Jack Black
Khary Payton
 pic_movie_984 65 
 Avontuur    '   
Een astronaut belandt na een crash op een mysterieuze planeet. Hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe omgeving blijkt levensgevaarlijk wanneer ze het moeten opnemen tegen een onbekende vijand.     
  Adam Driver
Ariana Greenblatt
Chloe Coleman
 pic_movie_985 Operation Fortune: Ruse de Guerre 
 Actie    114'   
Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.     
  Jason Statham
Aubrey Plaza
Hugh Grant
 pic_movie_986 Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves 
 Avontuur    134'   
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld van de legendarische roleplaying game naar het witte doek. Hou je vast voor een hilarische rit vol actie die critici 'de beste film van het jaar' noemden! Een charmante dief beraamt samen met een bijzondere bende avonturiers een spectaculaire roofoverval om een verloren relikwie te stelen. Het gaat echter helemaal mis wanneer ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen. Met Chris Pine (Star Trek), Michelle Rodriguez (The Fast and The Furious), Regé-Jean Page (The Grey Man) en Hugh Grant (The Gentlemen).     
  Chris Pine
Michelle Rodriguez
Regé-Jean Page
 pic_movie_987 Ant-Man and the Wasp: Quantumania 
 Avontuur    124'   
In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania is Jonathan Majors te zien als Kang. De film wordt geregisseerd door Peyton Reed; Kevin Feige en Stephen Broussard zijn de producenten.     
  Paul Rudd
Evangeline Lilly
Michael Douglas
 pic_movie_988 Magic Mike's Last Dance 
 Komedie    112'   
"Magic" Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?     
  Jemelia George
Channing Tatum
Daniel Llaca
 pic_movie_989 Knock at the Cabin 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
De zevenjarige Wen is met haar ouders op vakantie in een afgelegen blokhut. Op een dag ontmoet ze een man die onuitgenodigd voor hun deur staat. Hij wordt vergezeld door enkele anderen en poogt het gezin ervan te overtuigen samen de wereld te redden.     
  Dave Bautista
Jonathan Groff
Ben Aldridge
 pic_movie_990 Poker Face 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
De miljardair Jake nodigt zijn jeugdvrienden uit op zijn landgoed in Miami voor een partijtje poker. De relatie tussen de gastheer en zijn gasten is momenteel ietwat gespannen. Jake heeft voor hen wat in petto, maar moet van strategie veranderen wanneer een gevaarlijke inbreker zijn herenhuis viseert.     
  Russell Crowe
Liam Hemsworth
RZA
 pic_movie_991 Close 
NU TE HUUR
 Speelfilm    '   
De dertienjarige Léo en Rémi zijn beste vrienden. Er komt echter een abrupt einde aan deze vriendschap waarna Léo vol onbegrip toenadering zoekt tot Sophie, de moeder van Rémi. Terwijl ze pogen te begrijpen wat er is misgegaan, hopen de jongens op vergeving en verzoening.     
  Oscarnominatie ! Eden Dambrine
Gustav De Waele
Émilie Dequenne
 pic_movie_992 The Offering 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
Een wanhopige man dient zijn schulden af te betalen. Heimelijk poogt hij zijn vader ervan te overtuigen zijn uitvaartcentrum te verkopen. Hij is er zich echter niet van bewust dat hij een kwade entiteit ontketent die zijn zwangere vrouw teistert.     
  Nick Blood
Emily Wiseman
Paul Kaye
 pic_movie_993 M3GAN 
NU TE HUUR
 Thriller    '   
M3GAN is een pop ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie. Ze is hierdoor in staat om zich emotioneel te binden aan haar 'eigenaar': een weeskindje. De programmering van de pop slaat echter op hol, waardoor ze zich overbezorgd gaat gedragen naar het weeskindje. Met alle gevolgen van dien.     
  Van de makers van Annabelle Allison Williams
Violet McGraw
Ronny Chieng
 pic_movie_994 The Enforcer 
NU TE HUUR
 Actie    '   
Cuda is de beste handhaver van de maffia in Miami. Hoewel de criminele organisatie zijn leven heeft vormgegeven, besluit Cuda alles op te offeren wanneer hij ontdekt dat zijn baas Estelle het leven van een wegloopster in gevaar brengt. Nu heeft hij nog één laatste kans om zijn verleden goed te maken en verlossing te vinden, voor zowel zichzelf als voor zijn familie, voordat de maffia hem opjaagt voor zijn verraad.     
  Antonio Banderas
Mojean Aria
Kate Bosworth
 pic_movie_995 Zillion 
NU TE HUUR
 Vlaams    138'   
1997: Computergenie Frank Verstraeten is klein van gestalte, zijn ambities des te groter. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z’n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.     
  Charlotte Timmers
Geert Van Rampelberg
Ella Leyers
 pic_movie_996 The Estate 
NU TE HUUR
 Komedie    96'   
Als de zussen Macey en Savannah horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, besluiten ze haar op te zoeken om de familiebanden eens goed aan te halen. Er is immers een enorme erfenis te verdelen. Eenmaal daar blijkt de oude dame echter niet makkelijk te behagen. Wanneer plots nog twee hebzuchtige familieleden op de stoep staan, volgt er een dolkomische strijd om tantes lievelingsnicht of neef te worden voordat die haar laatste adem uitblaast.
 
   
  Toni Collette
Anna Faris
David Duchovny
 pic_movie_997 Prey for the Devil 
NU TE HUUR
 Thriller    93'   
In de bovennatuurlijke horrorfilm Prey for the Devil heropent de katholieke kerk de school voor duivelsuitbanning wanneer blijkt dat het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt. De jonge, rusteloze non Ann is ervan overtuigd dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Eén van de professoren ziet haar speciale gave en laat haar in het geheim de rituelen bestuderen. Wanneer Ann oog in oog komt met een demonische kracht, blijkt die een mysterieus verband te hebben met haar traumatische verleden.     
  Jacqueline Byers
Debora Zhecheva
Christian Navarro
 pic_movie_998 The Reef: Stalked 
NU TE HUUR
 Thriller    93'   
Na getuige te zijn van de verschrikkelijke moord op hun zus, vertrekken Nic en Annie samen met twee vriendinnen op reis naar een tropisch eiland om hun trauma te verwerken. Ze besluiten op kayak- en duikexpeditie te gaan, maar al snel worden ze achtervolgd door een grote witte haai. Om te ontsnappen moet Nic haar angsten en PTSD overwinnen en moeten ze samenwerken om aan het dodelijke monster te ontsnappen     
  Teressa Liane
Ann Truong
Kate Lister
 pic_movie_999 The Minute You Wake up Dead 
NU TE HUUR
 Thriller    90'   
Een succesvolle aandelenhandelaar wordt verleid door zijn sexy buurvrouw om te helpen bij een grote verzekeringfraude, de zaak glijdt af van kwaad tot erger en leidt tot meervoudige moord…     
  Cole Hauser
Jaimie Alexander
Darren Mann
  

Nieuw te huur