pic_movie_1 It Chapter Two 
 Thriller - Kast 93    169'   
27 jaar na de aanvaringen met Pennywise is de 'Loser Club' volwassen. Als ze dan uiteindelijk een telefoontje ontvangen van Mike Hanlon, die ze vertelt dat het moorden opnieuw begonnen is, keren de leden van de club terug naar Derry om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise, de moordlustige clown.     
  "You'll Float Again" Jessica Chastain
James McAvoy
Bill Hader
 pic_movie_2 Scary Stories to Tell in the Dark 
 Thriller - Kast 94    108'   
Stella is een jong meisje dat nog steeds wordt achtervolgd door de verdwijning van haar moeder op de avond van Halloween - een incident waarvan ze vermoedt dat haar vader meer weet dan dat hij toegeeft. Jaren later zijn Stella en haar vrienden betrokken bij een Halloween-grap die verkeerd afloopt. Maar zijn ze echt in de fout gegaan of was het het werk van een wraakzuchtige geest - een vrouwelijke geest die haar enge verhalen gebruikt om te jagen op een groep tieners, wanneer ze beginnen met het onderzoeken van de verdwijning van meerdere kinderen?     
  "Based on the iconic book series." Zoe Margaret Colletti
Michael Garza
Gabriel Rush
 pic_movie_3 Kill Chain 
 Actie - Kast 82    91'   
Een man runt een hotel en krijgt bezoek van ene Renata die er een nachtje wil verblijven. Even later krijgt hij enkele figuren over de vloer die op zoek zijn naar de dame. Zij blijkt op de vlucht voor de gewapende mannen. De hoteleigenaar wordt hierdoor in het conflict meegesleurd, maar besluit Renata te helpen. Hierbij moet hij zijn verleden onder ogen zien.     
  Nicolas Cage
Enrico Colantoni
Ryan Kwanten
 pic_movie_4 10 Minutes Gone 
 Actie - Kast 82    89'   
Frank Sullivan is een professionele bankrover waarbij nog nooit een klus is misgelopen, totdat zijn broer tijdens een overval wordt gedood. Bewusteloos geslagen wordt Frank wakker in een smerig steegje zonder herinnering aan hoe de overval misging of wie zijn broer neerschoot. Voor Franks baas, de gewelddadige misdaadbaas Rex, doet dat er allemaal niet toe. Hij wil gewoon de buit die Frank niet heeft. Met slechts weinig tijd en informatie moet Frank uitzoeken welk lid van hun groep hen heeft verraden, voorkomen dat de huurmoordenaar van Rex hem inhaalt en een mysterieus koffertje lokaliseren om zijn eigen huid te redden en de dood van zijn broer te wreken.     
  "Keep your enemies close." Bruce Willis
Michael Chiklis
Meadow Williams
 pic_movie_5 Hustlers 
 Speelfilm - Kast 39    110'   
'Hustlers' volgt het waargebeurde verhaal van een groepje voormalige strippers tijdens de financiŽle crisis in Amerika. Ze besluiten de handen ineen te steken om louche beurshandelaren een oor aan te naaien. Door de mannen te drogeren weten ze hun creditcards te bemachtigen en een hoop geld te stelen.     
  "Inspired by a True Story" Constance Wu
Jennifer Lopez
Julia Stiles
 pic_movie_6 Blinded by the Light 
 Speelfilm - Kast 31    118'   
Groot-BrittanniŽ, de jaren 80. Javid is een moslimjongen die op een dag een cassettebandje met muziek van Bruce Springsteen vindt. Tot groot ongenoegen van zijn familie raakt hij gefascineerd door de zanger. Dankzij de muziek van Springsteen leert Javid zichzelf en zijn familieleden beter kennen.     
  "For Everyone Who Has Ever Wanted to Dream. You're Not Alone." Billy Barratt
Ronak Singh Chadha Berges
Viveik Kalra
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week