pic_movie_1 Ready Player One 
 Avontuur    140'   
In de nabije toekomst ontsnapt de geÔsoleerde tiener Wade Watts van zijn saaie bestaan wanneer hij inlogt op OASIS, een wereldwijd gebruikte virtuele utopie waar gebruikers idyllische alternatieve levens kunnen leiden. Als de excentrieke miljardair die OASIS heeft verzonnen komt te overlijden, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat als een van miljoenen gamers op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat het eerst te vinden.     
  Tye Sheridan
Olivia Cooke
Ben Mendelsohn
 pic_movie_2 Escape Plan 2: Hades 
 Actie    96'   
Ray Breslin runt een eliteteam van veiligheidsspecialisten die zijn opgeleid om mensen uit de meest ondoordringbare gevangenissen van de wereld te halen. Wanneer zijn meest vertrouwde kracht, Shu Ren, wordt gekidnapt, verdwijnt hij in de meest complexe gevangenis ooit gebouwd. Het gebouw is volledig geautomatiseerd en verandert constant van vorm. Met behulp van enkele van zijn oude vrienden probeert Ray hem vrij te krijgen.     
  Sylvester Stallone
Dave Bautista
Jaime King
 pic_movie_3 Taxi 5 
 Actie    95'   
De Parijse politieagent Sylvain Marot wordt naar de afdeling in Marseille overgeplaatst. Hij krijgt er de opdracht om een geduchte groep Italianen, die juwelierszaken overvallen en in Ferrari's rondrijden, in de boeien te slaan. Hiervoor moet Marot samenwerken met Eddy, de neef van de befaamde, maar verschrikkelijke taxichauffeur Daniel.     
  Franck Gastambide
Sabrina Ouazani
Bernard Farcy
 pic_movie_4 Peter Rabbit 
 Animatie    93'   
Moderne verfilming van de kinderverhalen van Beatrix Potter. Het verhaal volgt een jong, opstandig konijn, Peter Rabbit genaamd, en de rivaliteit met zijn norse buurman Mr. MacGregor. Die rivaliteit is ontstaan wanneer Peter op zoek is naar een feestmaal van groentes in de moestuin van Mr. Macgregor, terwijl deze zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden.     
  Domhnall Gleeson
James Corden
Daisy Ridley
 pic_movie_5 The 15:17 to Paris 
 Speelfilm    94'   
Drie Amerikaanse mannen, bestaande uit twee soldaten en hun vriend, ontdekken op de Thalys van Amsterdam naar Parijs een terrorist, bewapend met een AK-47. Deze is op weg naar de Franse hoofdstad om er een aanslag te plegen. De drie besluiten in te grijpen.     
  Anthony Sadler
Alek Skarlatos
Spencer Stone
 pic_movie_6 Thoroughbreds 
 Drama    90'   
Na jarenlang uit elkaar te zijn gegroeid blazen twee tienermeisjes in een buitenwijk van Connecticut nieuw leven in hun onwaarschijnlijke vriendschap. Daarbij leren ze dat niemand van de twee is wie ze lijkt te zijn. Een mogelijke oplossing voor hun beider problemen zou weleens moord kunnen zijn.     
  Anya Taylor-Joy
Anton Yelchin
Olivia Cooke
 pic_movie_7 Mary Magdalene 
 Avontuur    120'   
Het verhaal speelt zich af in Het Heilige Land in de eerste eeuw. Een jonge vrouw laat haar vissersdorpje en familie achter zich en sluit zich aan bij een radicaal nieuwe sociale beweging. Aan het hoofd staat Jezus van Nazareth die veranderingen belooft in de wereld. Maria Magdalena is op zoek naar een nieuwe manier van leven en naar een authenticiteit die haar ontzegd wordt door de starre hiŽrarchieŽn. Naarmate de bekendheid van de groep groeit en steeds meer mensen zich aangetrokken voelen tot de boodschap van Jezus, zal Maria's spirituele reis haar naar Jeruzalem brengen. Daar wordt ze met de realiteit van het lot van Jezus geconfronteerd en moet ze er haar eigen plaats vinden.     
  Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Chiwetel Ejiofor
 pic_movie_8 Lady Bird 
 Speelfilm    94'   
CaliforniŽ, 2002. Christine McPherson is een rebelse leerling die op het punt staat af te studeren aan de conservatieve middelbare school. Ze wil gaan studeren in New York en aan haar familie ontsnappen. Ze besluit op zoek te gaan naar zichzelf en ontvlucht haar thuisstad Sacramento.     
  Saoirse Ronan
Laurie Metcalf
Tracy Letts
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week