pic_movie_249 Wonder Woman 1984 
 Avontuur    151'   
Diana Prince leeft rustig tussen stervelingen in de levendige, strakke jaren tachtig - een tijdperk van overdaad dat wordt aangedreven door het streven om alles te hebben. Hoewel ze volledig tot haar recht is gekomen, blijft ze onopvallend door oude artefacten samen te stellen en alleen incognito heroïsche daden uit te voeren. Maar binnenkort zal Diana al haar kracht, wijsheid en moed moeten verzamelen als ze het opneemt tegen Maxwell Lord en de Cheetah, een schurk die bovenmenselijke kracht en behendigheid bezit.     
  Gal Gadot
Chris Pine
Kristen Wiig
 pic_movie_250 Train to Busan 2 
 Horror    116'   
Vier jaar na de uitbraak van het zombievirus wordt de wereld nog steeds overspoeld door de ondoden. Dit keer wordt de focus gelegd op het Koreaanse schiereiland. De voormalige soldaat Jung-seok, die van het eiland wist te ontsnappen, krijgt de taak toegewezen terug te keren. Daar komt hij in aanraking met enkele overlevers.     
  Dong-won Gang
Lee Jung-hyun
Re Lee
 pic_movie_251 The Craft: Legacy 
 Thriller    97'   
Het vervolg op de culthit The Craft krijgen vier nieuwsgierige aspirant-tienerheksen meer dan ze hadden verwacht, terwijl ze hun nieuwe krachten ontwikkelen.     
  Cailee Spaeny, Zoey Luna, Gideon Adlon  pic_movie_252 Black Water: Abyss 
 Thriller    98'   
Een avontuurlijk koppel begeeft zich samen met enkele vrienden naar een verlaten grottenstelsel in Noord-Australië. Omdat het dreigt te gaan stormen trekt de groep dieper de grot in. Wanneer de grot onder water komt te staan, krijgen ze te maken met hongerige krokodillen. Een gevecht om te overleven begint     
  Jessica McNamee, Luke Mitchell, Amali Golden  pic_movie_253 Happiest Season 
 Komedie    102'   
Abby vat het plan op om gedurende de feestdagen haar vriendin Harper ten huwelijk te vragen bij de familie van haar geliefde. Ze ontdekt echter dat de conservatieve ouders van Harper niet op de hoogte zijn van hun relatie. Harper is zelfs nog niet uit de kast gekomen.     
  Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Steenburgen  pic_movie_254 The Last Vermeer 
 Speelfilm    118'   
De soldaat Joseph Piller, lid van het Nederlands verzet, doet in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog onderzoek naar de befaamde Nederlandse kunstenaar Han van Meegeren. Deze wordt beschuldigd van collaboratie met de nazi's. Piller is overtuigd van zijn onschuld en wil hem helpen, maar stuit op diens mysterieuze verleden.     
  Waargebeurd verhaal Guy Pearce, Claes Bang, Vicky Krieps  pic_movie_255 The Witches 
     106'   
Eind 1967 gaat een jonge weesjongen (Bruno) bij zijn oma (Spencer) wonen in de landelijke stad Demopolis in Alabama. Terwijl de jongen en zijn grootmoeder bedrieglijk glamoureuze maar door en door duivelse heksen tegenkomen, neemt ze wijselijk onze jonge held mee naar een weelderige badplaats. Helaas komen ze precies op hetzelfde moment aan dat 's werelds Grand High Witch (Hathaway) haar mede-trawanten van over de hele wereld heeft verzameld om haar snode plannen uit te voeren.     
  Chris Rock, Jahzir Bruno, Octavia Spencer  pic_movie_256 Synchronic 
     102'   
Dennis (Jamie Dornan) en Steve (Anthony Mackie), vrienden van jongs af aan, redden dagelijks levens als twee van New Orleans' meest bekwame paramedici. Een reeks gruwelijke sterfgevallen die verband lijken te houden met een nieuwe designerdrug met hallucinante neveneffecten, zetten de stad en hun levens op hun kop. Steve ontdekt dat de drug het brein ongewild in staat stelt om de tijd om te buigen, met als risico dat je voor altijd gevangen komt te zitten in het verleden. Wanneer Dennis’ dochter na het innemen van de drug spoorloos verdwijnt, onderneemt Steve zonder aarzelen een levensgevaarlijke zoektocht om haar te redden.     
  Anthony Mackie, Jamie Dornan, Katie Aselton  pic_movie_257 The Secrets We Keep 
     97'   
Vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog vermoedt huisvrouw Maja (Noomi Rapace) dat haar één van haar nieuwe buren (Joel Kinnaman) een voormalige Duitse SS commandant is. Hij leidde destijds een groep soldaten tijdens een voor Maja traumatische nacht, waarbij zij en haar zusje verkracht werden en voor dood achtergelaten. Enkel Maja overleefde. Nu is ze uit op vergelding; ze weet hem te ontvoeren, houdt de man vast in de kelder en mishandelt hem om de waarheid boven tafel te krijgen. Heeft zij het bij het juiste eind of zijn haar herinneringen door het trauma vertekend en begaat ze een vreselijke vergissing?
 
   
  Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Chris Messina  pic_movie_258 Honest Thief 
 Actie    99'   
Tom Carter heeft van zijn praktijken als bankrover zijn carrière gemaakt. Hier komt verandering in wanneer hij de liefde van zijn leven ontmoet: Annie. Zij werkt als receptioniste bij de opslagfaciliteit waar Tom gestolen geld heeft opgeborgen. Al snel vallen ze voor elkaar, maar dat is niet genoeg voor Tom die zijn naam wil zuiveren. Hij besluit zichzelf aan te geven en het geld in te leveren. Maar dan wordt de zaak aan een corrupte FBI-agent overgedragen. Opeens valt Toms plan in duigen.     
  Liam Neeson, Kate Walsh en Jai Courtney  pic_movie_259 Cats & Dogs 3: Paws Unite 
 Familie    84'   
Gwen de kat en Roger de hond zijn geheimagenten die heimelijk de wereld beschermen en redden zonder dat mensen er ooit achter komen. Hun partnerschap is te danken aan de Great Truce, een uitgebreid bewakingssysteem dat de vijandigheid tussen honden en katten al tien jaar heeft gestopt. Maar de langdurige vrede wordt bedreigd wanneer slechterik Pablo de papegaai een manier ontdekt om draadloze frequenties te manipuleren die alleen honden en katten kunnen horen.     
  Melissa Rauch, Max Greenfield en George Lopez  pic_movie_260 The War with Grandpa 
 Familie    94'   
De 10-jarige Peter vindt het leuk om te horen dat zijn opa, wiens vrouw pas overleden is, bij hem thuis komt wonen. Er is echter wel één groot minpunt: opa is slecht ter been en kan dus niet in de gastenkamer verblijven, want deze is op zolder. Opa zal nu in Peters kamer slapen en het jongetje wordt naar de zolder verdreven. En dus besluit Peter zijn opa de oorlog te verklaren, door hem tot last te zijn met irritante listen. Helaas voor Peter blijkt opa ook een bedreven grappenmaker, die niet zonder slag of stoot met zich laat sollen.     
  Robert De Niro, Oakes Fegley en Christopher Walken  pic_movie_261 The Very Excellent Mr. Dundee 
 Komedie    88'   
Paul Hogan staat op het punt om tot ridder geslagen te worden voor zijn verdiensten als komiek. Hij zegt tegen zijn manager dat hij niets mag doen om dit in de war te brengen. Hij wordt terug in de schijnwerpers gezet en probeert zijn beschadigde reputatie te herstellen. Ondanks al zijn inspanningen worden zijn naam en zijn reputatie in de komende weken echter compleet vernietigd.     
  Paul Hogan, Rachael Carpani en Jacob Elordi  pic_movie_262 Breach 
 Actie    92'   
Noah Rook is een monteur die op het punt staat om vader te worden. Hij bevindt zich aan boord van een ruimteschip dat op weg is naar New Earth. De problemen beginnen als de bemanning te maken krijgt met een gevaarlijke vorm van buitenaardse terreur. Met de hulp van Clay Young, een oudere monteur aan boord, moet Noah het ruimteschip beschermen.     
  Cody Kearsley, Bruce Willis en Tomas Jane  pic_movie_263 The Last Right 
 Roadmovie    106'   
Na de dood van zijn moeder keert de succesvolle advocaat Daniel Murphy vanuit Boston terug naar zijn geboorteplaats Cork in Ierland, waar hij de zorg voor zijn autistische tienerbroer Louis op zich moet nemen. Na de vlucht wordt hij echter opgezadeld met het lijk van Jim Norton, die man die naast hem zat. Vanwege een fout wordt Daniel aangezien als nabestaande van de man. Het is het begin van een roadtrip door Ierland, samen met zijn broer en Mary Sullivan, een jonge begrafenisondernemer met een eigen agenda.     
  Michiel Huisman, Niamh Algar en Samuel Bottomley  pic_movie_264 The Racer 
 Komedie    95'   
Zomer 1998. De openingsetappes van de Tour de France worden verplaatst naar Ierland. De Belgische renner Dom Chabol is achteraan in de dertig en is al twintig jaar een van de beste ondersteunende wielrenners van de Tour. Het is een opofferende rol - tempo bepalen, de wind blokkeren en ondersteuning bieden om de sprinter van het team naar de overwinning te helpen - winnen is geen optie. Maar Dom koestert in het geheim de wens om eens de gele trui te dragen, slechts één keer voordat zijn carrière voorbij is.     
  Louis Talpe, Matteo Simoni en Tara Lee  pic_movie_265 After We Collided 
 Speelfilm    106'   
Tessa en Hardin kenden een tumultueus begin van hun relatie. Tessa weet dat Hardin wreed kan zijn, maar wanneer een openbaring wordt onthuld over de oorsprong van hun relatie - en het mysterieuze verleden van Hardin - is Tessa van slag. Hardin zal altijd Hardin blijven. Maar is hij echt de diepzinnige attente kerel waar Tessa enorm verliefd op werd ondanks zijn boze uiterlijk - of is hij de hele tijd een vreemde geweest? Ze wou dat ze weg kon lopen. Het is gewoon niet zo eenvoudig. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, mogelijk de grootste in zijn leven. Een ruzie kan niet vermeden worden. Maar kan hij nog veranderen? (vervolg op After)     
  Hero Fiennes Tiffin
Josephine Langford
Dylan Sprouse
 pic_movie_266 Bigfoot Family 
 Animatie    88'   
Sinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon Adam die niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste liefde en uitvissen hoe hij zijn geërfde superkrachten moet temmen, is al gedoe genoeg. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt halsoverkop naar Alaska, waar de oliemaatschappij X-tract met verdachte boringen een heel natuurgebied in gevaar brengt. Enkele dagen later verdwijnt de harige avonturier… Adam zet koers naar het Hoge Noorden om, samen met z’n mama, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur, zijn vader te redden.     
   pic_movie_267 Antebellum 
     106'   
Veronica Henley is een succesvolle en geroemde auteur. Haar wereld stort in wanneer ze vast komt te zitten in een gruwelijke realiteit. Ze moet snellen tegen de klok om het mysterie op te lossen...     
  Janelle Monáe, Eric Lange en Jena Malone  pic_movie_268 Friendsgiving 
     95'   
Abby kijkt uit naar een rustige Thanksgiving met haar beste vriendin Molly, maar hun plannen voor een relaxed etentje gaat op in rook wanneer ze worden vergezeld door Molly's nieuwe vriendje en haar flamboyante moeder. Tel daar nog enkele onvoorziene gasten bij op, waaronder Molly's ex-vriend en een drietal Fairy Gay Mothers, en de avond staat garant om disfunctioneel, chaotisch en komisch te worden.     
  Malin Akerman, Kat Dennings en Aisha Tyler  pic_movie_269 Endless 
     95'   
Riley en Chris zijn twee verliefde scholieren. Wanneer ze worden gescheiden door een tragisch auto-ongeluk, geeft Riley zichzelf de schuld van de dood van haar vriend, terwijl Chris in het ongewisse is gestrand. Wonder boven wonder vinden de twee een manier om opnieuw verbonden te raken.     
  Alexandra Shipp, Nicholas Hamilton en Famke Janssen  pic_movie_270 Deliver us from evil 
     '   
Kim In-nam is een huurmoordenaar die net zijn laatste klus afgerond heeft; hij heeft de Japanse gangster Koraeda uit de weg geruimd. Hij gaat vervolgens naar Thailand, om een ontvoeringszaak die aan hem gelinkt is, op te lossen. Daar ontmoet hij Yoo-Yi, die hem gaat helpen bij deze zaak. Opeens wordt Kim In-nam opgejaagd door een man die hij uit een verleden kent...     
  Hwang Jung-min, Lee Jung-jae en Jung-min Park  pic_movie_271 Waiting for the Barbarians 
     112'   
Al tientallen jaren is een oude, beschaafde magistraat trouwe dienaar van een dorp aan de grens van het Rijk. Al die jaren negeert hij een mogelijk dreigende oorlog met de barbaren, een nomadenvolk in het grensgebied. Wanneer de regering het decreet uitvaardigt dat de barbaren moeten worden vervolgd, raakt de oude man verwikkeld in een persoonlijk conflict.     
  Mark Rylance, Johnny Depp en Robert Pattinson  pic_movie_272 Fall of a kingdom 
 Avontuur    104'   
Aan de uitdijende grenzen van het Mongoolse rijk wordt een heidense bergstam bedreigd door de hordes van Burunda Khan. Ivan en Maksim, zonen van de dorpsoudste, vragen om hulp bij Tugar Volk, een christelijk edelman. Maar Maksim valt voor diens dochter Myroslava, en de geliefden komen voor een verscheurende keuze te staan: vluchten of het ultieme offer brengen om hun volk te redden… Een zinderend massaspektakel met adembenemend in beeld gebrachte gevechtsscènes.     
  Tommy Flanagan
Robert Patrick
Alison Doody
 pic_movie_273 Relic 
 Thriller    89'   
Wanneer de bejaarde weduwe Edna (Robyn Nevin) vermist raakt, reizen haar dochter Kay (Emily Mortimer) en kleindochter Sam (Bella Heathcote) naar het afgelegen familiehuis om haar te zoeken. Maar als Edna plotseling weer opduikt blijft een verklaring uit. Haar vergeetachtigheid en nachtelijk ronddolen lijken te verergeren, tot Kay ontdekt dat een mysterieuze entiteit niet alleen het huis teistert maar ook hun (groot)moeder…      
  Emily Mortimer
Robyn Nevin
Bella Heathcote
 pic_movie_275 The Personal History of David Copperfield 
 Komedie    119'   
The Personal History Of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.     
  Dev Patel
Peter Capaldi
Hugh Laurie
 pic_movie_276 The Secret: Dare to Dream 
 Speelfilm    107'   
Miranda Wells is een hardwerkende weduwe die er moeite mee heeft om haar drie kinderen alleen op te voeden. Een krachtige storm brengt een grote uitdaging en een mysterieuze man, genaamd Bray Johnson, in haar leven. In slechts een paar dagen zorgt de aanwezigheid van Bray ervoor dat haar gezin weer opbloeit. Maar Bray heeft een geheim en dat kan ervoor zorgen dat alles verandert.     
  Katie Holmes
Josh Lucas
Jerry O'Connell
 pic_movie_277 Marvel's The New Mutants 
 Avontuur    94'   
Vijf jonge mutanten ontdekken hun speciale gaven, terwijl zij tegen hun wil zitten opgesloten op een geheime basis. Ze moeten hun gevaarlijke krachten controleren. Ze zijn er niet op uit om de wereld te redden, de enigen die ze willen redden zijn zichzelf; zij vechten om te ontsnappen aan hun zonden uit het verleden. Een nieuwe film uit de stal van Marvel.      
  Maisie Williams
Anya Taylor-Joy
Charlie Heaton
 pic_movie_279 Tenet 
 Actie    150'   
Een geheim agent maakt deel uit van een team dat een derde wereldoorlog moet voorkomen. Ze moeten de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord Tenet.     
  John David Washington, Robert Pattinson en Elizabeth Debicki  pic_movie_280 Greenland 
 Avontuur    119'   
Wanneer de mensheid wereldwijd dreigt weggevaagd te worden door een naderende catastrofe, heeft John Garrity vier dagen de tijd om zijn vrouw Allison en zoon Nathan veilig te stellen. Terwijl enorme chaos heerst, moet John zich enorm haasten om zijn geliefden van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.     
  Gerard Butler, Morena Baccarin en Andrew Bachelor  pic_movie_281 The Rental 
 Thriller    88'   
Twee koppels huren gedurende een weekend een vakantiehuisje dat ze online hebben geboekt om even aan de rat race te ontsnappen. Aanvankelijk voelen Charlie, Michelle, Josh en Mina zich thuis in hun idyllische woning. Tot lang verborgen geheimen onthuld worden én ze zich realiseren dat iemand het op hen gemunt heeft.     
  Dan Stevens, Alison Brie en Sheila Vand  pic_movie_282 Absolutely Anything 
 Komedie    85'   
Neil Clarke, een leraar, ontdekt plotseling dat hij magische krachten heeft. In feite kan hij met een beweging van zijn hand alles laten gebeuren. Van het uitroeien van een vervelende klas (en hen weer tot leven brengen), tot zijn beste vriend veranderen in een type vrouw die iedereen zou aanbidden. Het enige probleem is echter het vinden van de juiste woorden en erachter komen wat hij werkelijk wil.     
  Simon Pegg, en Robin Williams en John Cleese  pic_movie_283 The Wolf of Snow Hollow 
 Thriller    83'   
Een bergstadje is in de ban van een reeks lichamen die steeds na volle maan gevonden wordt. Hierdoor wordt er meteen in het bestaan van weerwolven geloofd. De agent John Marshall veegt deze theorie volledig van tafel en denkt aan een seriemoordenaar. Het gebrek aan een goede nachtrust, de opvoeding van zijn tienerdochter en de zorg voor zijn vader doen hem echter twijfelen aan de zaak.     
  Jim Cummings, Riki Lindhome en Robert Forster  pic_movie_284 Jiu Jitsu 
 Actie    102'   
Elke zes jaar vormen buitenaardse indringers een gevaar voor de mensheid. Daarom bestaat er een oude orde van Jiu Jitsu meesters die elke zes jaar het gevecht aangaan met deze buitenaardse indringers. Het voortbestaan van de mensheid ligt in de handen van deze orde.     
  Nicolas Cage, Tony Jaa en Alain Moussi  pic_movie_285 The Secret Garden 
 Avontuur    99'   
Mary Lennox komt uit een welgesteld Brits gezin in India en is gewend op haar wenken te worden bediend. Wanneer beide ouders kort na elkaar komen te overlijden vindt ze onderdak bij haar oom Archibald Craven. Bij aankomst op het ooit zo fraaie Misselthwaite Manor blijkt het een troosteloze plaats te zijn. Archibald worstelt bovendien enorm met het verlies van zijn vrouw, de tweelingzus van Mary's moeder, en zondert zich af. Mary moet in alle opzichten erg wennen aan haar nieuwe omgeving, maar vindt afleiding door vriendschap te sluiten met een rondzwervende hond. Die leidt haar naar een mysterieuze tuin waar ze kan ontsnappen aan haar troosteloze bestaan.     
  Dixie Egerickx, Julie Walters en Colin Firth  pic_movie_286 Skyfire 
 Avontuur    97'   
De inhalige zakenman Jack Harris heeft van het paradijselijke Tianhuo Island een adembenemend avonturenpark gemaakt. Een van de grote troeven van het eiland is de fotogeniek borrelende vulkaan. Meng Li, dochter van de befaamde geoloog Wentao Li, heeft een geniaal systeem ontwikkeld dat haarfijn een dodelijke uitbarsting kan voorspellen. En dat is héél binnenkort. De overheden en zakenlui achter het park slaan Mengs waarschuwingen echter in de wind en weigeren de bezoekers te evacueren.     
  Jason Isaacs, Hannah Quinlivan en Xueqi Wang  pic_movie_287 Ghosts of War 
 Horror    94'   
Tijdens een van de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog krijgen vijf Amerikaanse soldaten het bevel om een Frans kasteel te behouden dat voorheen bezet werd door opperbevelhebbers van de nazi's. Hun opdracht begint vreemde vormen aan te nemen als de groep onverklaarbare gebeurtenissen begint te ervaren. Langzaam verandert hun realiteit in een gestoorde nachtmerrie die angstaanjagender is dan alles wat er zich op het slagveld afspeelt.     
  Brenton Thwaites, Theo Rossi en Kyle Gallner  pic_movie_288 Wander 
 Thriller    94'   
De mentaal onstabiele Arthur Bretnik is een privédetective die graag complottheorieën smeedt. Zijn volgende opdracht bestaat eruit een verdacht overlijden, dat in de doofpot wordt gestopt, te onderzoeken in het dorpje Wander. Gaandeweg vermoedt Arthur dat deze zaak verband houdt met de dood van zijn dochter. Zijn geestelijke gezondheid wordt grondig op de proef gesteld.     
  Aaron Eckhart, Katheryn Winnick en Heather Graham  pic_movie_289 The Way Back 
 Speelfilm    108'   
Jack Cunningham leidde ooit een veelbelovend leven. Op de middelbare was hij een top basketbalspeler met een volledige studiebeurs op zak, maar liet hij zijn toekomst uit zijn handen glippen. Jaren later gaat het bergafwaarts na een onverdraaglijk verlies en kampt hij met een alcoholverslaving. Dan wordt hij gevraagd coach te worden van een basketbalteam op zijn voormalige middelbare school, wat zijn leven weer wat hoop en glans begint te geven.     
  Ben Affleck, Janina Gavankar en Hayes MacArthur  pic_movie_290 Unhinged 
 Thriller    90'   
Rachel is onderweg naar haar werk en heeft haast. Bij een verkeerslicht toetert ze naar een vreemde man. Dit is het moment waarop de man, die zich onzichtbaar voelt voor de wereld, razend wordt. Hij besluit Rachel een lesje te leren waardoor zowel haar leven als dat van haar geliefden in gevaar zijn. Het is het begin van een kat-en-muisspel.     
  Russell Crowe, Caren Pistorius en Gabriel Bateman  pic_movie_291 Ava 
 Actie    96'   
Ava is een uitstekende huurmoordenaar die geheime operaties uitvoert voor de overheid. Ze reist de hele wereld rond en haar expertise bestaat uit het uitschakelen van, voornamelijk, vooraanstaande namen. Wanneer een klus helemaal uit de hand loopt bevindt Ava zich in een levensbedreigende situatie. Ze wordt nu op de hielen gezeten door haar voormalige werkgevers.     
  Jessica Chastain, Common en John Malkovich  pic_movie_292 Cruise Control 
 Komedie    84'   
Het zit Serge Gabriëls als filmregisseur de laatste jaren niet mee. Gelukkig krijgt Serge onverwacht de unieke kans om zijn levensdroom te realiseren: het maken van een liefdesfilm. Samen met zijn trouwe medewerkers, de sexy actrice Bianca en zijn boezemvriend Bob Kets, stelt hij een uitgelezen cast en crew samen. Maar al snel volgt een hallucinante ervaring met erg ingrijpende gevolgen. Niets schijnt nog te lukken, en de zenuwen van de regisseur en zijn team worden zwaar op de proef gesteld.     
  Lucas Van den Eynde, Gene Bervoets en Elke Van Mello  pic_movie_293 Dreamkatcher 
 Horror    85'   
Om van zijn nachtmerries af te komen, steelt een jongetje de dromenvanger van zijn buurman. Maar nu moet zijn familie er alles aan doen om hem te redden van een nachtmerrie die steeds meer werkelijkheid lijkt te worden.     
  Radha Mitchell, Lin Shaye en Henry Thomas   

Nieuw te huur
Binnenkort