pic_movie_169 Openingsuren tijdens de feestdagen! 
Olivier, Annemie en Björn wensen jullie Prettige Feesten!
     '   
Hollywood is ALLE DAGEN OPEN tijdens de FEESTDAGEN!


Maandag 24/12 11u00 tot 18u00
Dinsdag 25/12 11u00 tot 21:00
Maandag 31/12 11u00 tot 18u00
Dinsdag 01/01 14u00 tot 21u00 
   
   pic_movie_170 Mandy 
 Actie    121'   
In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de ontvoering en moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood. Deze krankzinnigen blijken lid te zijn van de religieuze sekte Children of the New Dawn onder leiding van Jeremiah. Al gauw kruisen duivelse bikers en strijdbijlen het pad van Red.     
  Nicolas Cage
Andrea Riseborough
Linus Roache
 pic_movie_171 Breaking In 
 Thriller    88'   
'Breaking In' volgt een moeder die voor niets stopt om haar twee kinderen te redden. De kinderen worden gegijzeld in een huis dat zo ontworpen is dat de beveiliging ondoordringbaar is. Er kan echter geen man en beveiliging op tegen een moeder die vastberaden is in te breken om haar kinderen te bevrijden.     
  "Payback is a Mother" Gabrielle Union
Billy Burke
Richard Cabral
 pic_movie_173 Charming 
 Jeugd    90'   
Prins Philip Charming heeft een probleem. Een groot probleem. Hij is namelijk niet alleen vervloekt met een onweerstaanbare uitstraling. Philip moet elke vrouw die hij ontmoet een huwelijksaanzoek doen. Hij heeft inmiddels een spoor aan liefdesleed achter zich gelaten. Maar Lenore is harteloos en ziet het fortuin van de prins wel zitten.     
  Demi Lovato
Wilmer Valderrama
Sia
 pic_movie_174 Crooked House 
 Thriller    115'   
Het verhaal draait om drie generaties van de familie Leonid. Ze leven samen onder de rijke patriarch Aristide. Nadat Aristide door zijn eigen oogmedicijn is vergiftigd, vertelt zijn kleindochter Sophia haar verloofde Charles Hayward dat ze niet kunnen trouwen totdat de moordenaar gevonden is. De vader van Charles, "The Old Man", is assistent commissaris bij Scotland Yard die onderzoek doet van binnen uit. Daarnaast onderzoekt de aangewezen rechercheur Taverner de zaak.     
  Max Irons
Stefanie Martini
Glenn Close
 pic_movie_175 Blood Money 
 Horror    100'   
Na een mislukte kunstroof in Frankrijk zit een groep vrienden met een lichaam opgescheept en de gendarmerie op hun hielen. Ze verbergen het lichaam en maken een plan om het schilderij te verkopen en naar huis te gaan. Maar wanneer ze wachten op de kans om te ontsnappen uit hun afgelegen vakantiehuis, komen ze er achter dat het lichaam is verdwenen.     
  "Greed has its price." Ellar Coltrane
Willa Fitzgerald
Jacob Artist
 pic_movie_176 Lies We Tell 
 Actie    109'   
Donald is een eerlijke chauffeur. Als zijn baas, de miljardair Demi, onverwachts sterft probeert Donald al het bewijs over zijn buitenechtelijke affaires te vernietigen om het familie-erfgoed te beschermen. Hij rekent er echter niet op dat hij de vrouw des huizes, de prachtige Amber, tegen het lijf loopt. Ondanks dat hij haar op afstand probeert te houden moet hij haar helpen om een seksvideo van zijn baas te vinden en te vernietigen. Hij stort zich in de duistere onderwereld die hem leidt naar de neef van Amber, de beruchte gangster KD.     
  "The only men who get caught are those who don't love their wives enough..." Gabriel Byrne
Sibylla Deen
Mark Addy
 pic_movie_177 The Marine 6: Close Quarters 
 Actie    85'   
Een meisje wordt gekidnapt door een bende van internationale misdadigers. Deze groep wordt geleid door Maddy Hayes. Jake Carter en Luke Trapper, die vroeger collega's waren bij de marine, besluiten hun krachten te bundelen en haar te redden. Slagen ze erin het meisje uit de klauwen van de criminelen te bevrijden?     
  "No one promised them a fair fight"
Mike 'The Miz' Mizanin
Shawn Michaels
Rebecca Quin
 pic_movie_178 Summer of 84 
 Thriller    105'   
Zomer 1984, een perfecte tijd om een zorgeloze 15-jarige te zijn. Dat verandert al snel als complottheoreticus Davey Armstrong zijn buurman, die politieagent is, verdenkt een seriemoordenaar te zijn. Hij en zijn drie beste vrienden besluiten vervolgens een eigen onderzoek te starten dat al snel gevaarlijk dreigt te worden.     
  Graham Verchere
Judah Lewis
Caleb Emery
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week