pic_movie_90 Ocean's Eight 
 Misdaad    110'   
'Ocean's Eight' volgt het leven van Danny Oceans criminele zuster Debbie (Sandra Bullock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand Lou (Cate Blanchett) probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.     
  "Every con has its pros."
Sandra Bullock
Griffin Dunner
Deidre Goodwin
 pic_movie_91 Kill Command 
 Actie    99'   
In de nabije toekomst heeft een van technologie afhankelijke maatschappij te kampen met moordmachines. Een elite-eenheid heeft zich met helikopters gevestigd op een afgelegen eiland waar er trainingen plaatsvinden. Wat begint als een eenvoudige oefening voor kapitein Bukes en zijn hechte eenheid, ontaardt al snel in een angstaanjagende strijd tegen de dood, wanneer de mariniers ontdekken dat het eiland wordt overspoeld door een vijand die het menselijk begrip van het kwaad overstijgt.     
  "You can't fight the future." Thure Lindhardt
Vanessa Kirby
David Ajala
 pic_movie_92 Ideal Home 
 Komedie    91'   
Erasmus en Paul zijn een kibbelend homopaar met een extravagant leven. Erasmus is een veeleisende, populaire beroemdheid en Paul is zijn onzekere partner. Hun leven komt op zijn kop te staan als een tienjarige jongen opduikt die beweert de kleinzoon van Erasmus te zijn. Noch Paul, noch Erasmus, zijn klaar om hun extravagante levensstijl op te geven om ouders te zijn, maar misschien heeft dit kleine kind het een en ander in zich om hen iets te leren over de waarde van het gezin.     
  "These Dads Suck" Steve Coogan
Paul Rudd
Jesse Luken
 pic_movie_93 Truth or Dare 
 Thriller    100'   
Een studente waagt zich met vrienden aan het spel 'Doen, durven of waarheid'. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft.     
  "The Producer of Happy Death Day and Get Out dares you to play."
Lucy Hale
Tyler Posey
Violett Beane
 pic_movie_94 The Toybox 
 Horror    95'   
Charles heeft een oude camper gekocht, omdat hij er even tussenuit wil met zijn familie. Hij wil de band met zijn twee zoons herstellen, omdat zijn vrouw pasgeleden overleden is. Tijdens de reis komt de familie in contact met een zekere Samantha en haar broer, die gestrand zijn. Ze nemen het tweetal mee en nemen een omweg door de woestijn. Wanneer de groep de weg kwijt raakt, is dat het begin van een hoop ellende.     
  "Vacations Can Be Deadly" Denise Richards
Mischa Barton
Jeff Denton
 pic_movie_95 Jawbone 
 Actie    91'   
Een voormalig bokskampioen in de jeugd, Jimmy McCabe, zoekt wanhopig naar vertrouwen maar zoekt op de verkeerde plaatsen. Wanneer hij helemaal aan de grond zit wendt hij zich tot zijn voormalige boksclub en de enige familie die hij heeft achtergelaten: eigenaar Bill, assistent Eddie en promotor Joe. In een strijd tussen angst en vertrouwen riskeert Jimmy zijn leven als hij probeert om een plek te veroveren in de wereld.     
  "Sometimes the hardest fight is with yourself" Ian McShane
Ray Winstone
Michael Smiley
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week