pic_movie_468 Survive the Night 
 Actie    90'   
Op een afgelegen boerderij gijzelt een nietsontziende overvaller een gezin om een chirurg tot een spoedoperatie op zijn gewonde broer te dwingen. Maar dat is buiten de vader van de chirurg (Bruce Willis) gerekend, een gepensioneerde sheriff die een strijd op leven en dood aanbindt met de criminele broers.     
  Bruce Willis
Chad Michael Murray
Lydia Hull
 pic_movie_469 Trapped 
 Thriller    97'   
Oud-marinier Walter Franklin (Nicolas Cage) woont samen met zijn vrouw in een Victoriaans huis op een rustig eiland in de Amerikaanse staat Louisiana. Wanneer Walter midden in de nacht wordt gewekt door een indringer, schiet hij de indringer neer en beschadigt daarbij het hek van het huis. Walter huurt Buddy, een om geld verlegen pasgetrouwde vader, in om zijn hek te repareren. Dan slaat het weer plotseling om in een woeste orkaan en moet Buddy noodgedwongen de nacht spenderen. Maar Walter vertrouwt Buddy niet met zijn verleidelijke vrouw Fancy en doet hem een aanbod wat hij niet kan weigeren. De nacht neemt een verwachte wending vol hebzucht, seks, geweld en ontdekkingen die Walter dwingen om radicale beslissingen te nemen.     
  Nicolas Cage
KaDee Strickland
Luke Benward
 pic_movie_470 Inheritance 
 Thriller    111'   
Lauren Monroe, een rijzende ster bij het New York District advocatenbureau, ziet haar perfecte leventje aan zich voorbij gaan wanneer haar invloedrijke vader sterft. Tijdens de verdeling van de erfenis ontvangt ze slechts een klein aandeel van het grote geld en komt ze in het bezit van een mysterieuze envelop. De inhoud van die envelop dreigt haar hele leven te ontrafelen en te verwoesten.     
  Lilly Collins
Connie Nielsen
Simon Pegg
 pic_movie_471 The Battle: Roar to Victory 
 Actie    135'   
Over een periode van 4 dagen vindt er een hevige strijd plaats tussen Koreaanse onafhankelijkheidsmilities en imperialistische Japanse strijdkrachten in Mantsjoerije, China. Een van de milities bestaat uit een meester-zwaardvechter en een gespecialiseerde scherpschutter. Slagen ze erin hun tegenstanders te verslaan?     
  Hae-Jin Yoo
Jun-Yeol Ryu
Woo-jin Jo
 pic_movie_472 The Invisible Man 
 Thriller    124'   
Cecilia zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en controlerende wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich, met behulp van haar zus en vriend, te verstoppen. Wanneer haar ex zich van het leven berooft denkt ze haar leven eindelijk te kunnen verder zetten. Tot haar verstand op de proef wordt gesteld wanneer zich een reeks bizarre gebeurtenissen voordoet en de levens van haar naasten in gevaar zijn.     
  Elisabeth Moss
Oliver Jackson-Cohen
Aldis Hodge
 pic_movie_473 Emma. 
 Drama    124'   
Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.     
  Anya Taylor-Joy
Gemma Whelan
Josh O'Connor
 pic_movie_474 Like a Boss 
 Komedie    83'   
Mel en Mia zijn beste vriendinnen die reeds jarenlang een cosmeticabedrijf leiden. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is het een erg succesvolle zaak. Dan krijgen ze een verleidelijk aanbod van de befaamde Claire Luna.     
  Tiffany Haddish
Rose Byrne
Salma Hayek
 pic_movie_475 The Wave 
 Thriller    90'   
Frank leidt een rustig bestaan als bedrijfsjurist. Om zijn gedachten te verzetten gaat hij met zijn goede vriend een nachtje uit. Ze worden door een drugsdealer benaderd die hen een mysterieuze poeder aanbiedt. Frank neemt de hallucinogene drug in en ontwaakt uren later in het ziekenhuis zonder zich ook maar iets van de afgelopen nacht te herinneren. Hij is gebrand om te weten wat er is gebeurd.     
  Justin Long
Donald Faison
Sheila Vand
 pic_movie_476 Luce 
 Speelfilm    109'   
Luce is een zelfzekere student en erg geliefd door zijn ouders die hem op jonge leeftijd adopteerden. Hij sleept desalniettemin een trauma mee vanuit zijn jonge verleden in een door oorlog verscheurd Afrika. Wanneer Luce een gedetailleerd proefwerk over institutioneel geweld inlevert trekt dit de aandacht van zijn lerares Harriet. Ze begint een onderzoek terwijl Luce's ouders zichzelf afvragen wie hun kind echt is.     
  Naomi Watts
Octavia Spencer
Kelvin Harrison Jr.
 pic_movie_477 The Courier 
 Actie    99'   
Een vrouwelijke koerier ontdekt op een dag een bom in het pakje dat ze momenteel in bezit heeft. Het pakje is bestemd voor de getuige van de moord op een gangsterbaas. De koerier neemt zich voor om de getuige te redden en krijgt corrupte CIA-agenten en Russische huurmoordenaars achter zich aan.     
  Olga Kurylenko
Gary Oldman
Amit Shah
 pic_movie_478 Onward 
 Animatie    102'   
’Onward’ vertelt het verhaal van twee elfenbroers uit een magische buitenwijk. Na de dood van hun vader besluiten de jongens op een ontdekkingsreis te gaan. Daarbij gaan ze op zoek naar de vraag of er nog enige vorm van magie over is in de buitenwereld.     
  Chris Pratt
Tom Holland
Octavia Spencer
 pic_movie_479 Bloodshot 
 Actie    109'   
Ray Garrison (Vin Diesel) is een marinier die door RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld 'Bloodshot'. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.     
  Vin Diesel
Toby Kebbell
Eiza González
 pic_movie_480 Sonic the Hedgehog 
 Actie    99'   
Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik. Met Jim Carrey in de huid van de slechterik Dr. Robotnik      
  Jim Carrey
James Marsden
Ben Schwartz
 pic_movie_481 The Call of the Wild 
 Avontuur    100'   
Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.      
  Met o.a. Harrison Ford Harrison Ford
Omar Sy
Cara Gee
 pic_movie_482 Fantasy Island 
 Thriller    109'   
Vijf kersverse gasten komen naar Fantasy Island waar ze, onder het toeziend oog van Mr Roarke, hun grootse fantasie kunnen beleven. Halfbroers Brax en Bradley willen een weekendje 'alles hebben', maar Randall, Elena en Melanie willen een fout of misstand uit het verleden rechtzetten. Maar wanneer hun fantasie uitkomt, blijken er onvoorziene consequenties te zijn waardoor iedere droom ontaardt in een nachtmerrie.     
  Michael Peña
Lucy Hale
Maggie Q
 pic_movie_483 Judy 
 Speelfilm    118'   
Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken. Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder "Somewhere Over the Rainbow', vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.     
  Waargebeurd verhaal Renée Zellweger
Rufus Sewell
Michael Gambon
 pic_movie_484 Beyond the Law 
 Actie    89'   
Voormalig politieagent Wilson krijgt opnieuw te maken met zijn oude leven als zijn vervreemde zoon omgebracht wordt. Hij heeft niets te verliezen en gaat op zoek naar antwoorden. Tijdens zijn zoektocht komt hij in contact met gevaarlijke personen uit de onderwereld. Een rechercheur is ook vastbesloten de moordenaar te vinden en schiet Wilson te hulp.     
  Steven Seagal
DMX
Johnny Messner
 pic_movie_485 Escape from Pretoria 
 Thriller    106'   
In hun strijd tegen de apartheid verspreiden Tim Jenkin (Daniel Radcliff) en Stephan Lee illegale ANC pamfletten onder de Zuid Afrikaanse bevolking. Ze worden op heterdaad betrapt en veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf in Pretoria Central Prison. Eenmaal onder de vleugels van politiek activist Denis Goldberg besluiten ze om, samen met medegevangene Alex Moumbaris, een ingenieus plan te bedenken om te ontsnappen. Al snel blijkt de uitvoering een stuk ingewikkelder dan gedacht, en moeten er nog vele hindernissen genomen worden... Het zenuwslopend spannende Escape From Pretoria is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Tim Jenkin uit 1979.      
  Daniel Radcliffe
Ian Hart
Daniel Webber
 pic_movie_486 The Spanish Heist 
 Actie    85'   
Pat Tate pakt direct na zijn tijd in de gevangenis zijn nachtclubzaak in Essex weer op. En hoewel het geld goed is, kan hij de gedachten aan de man die hem achter de tralies stopte niet van zich af zetten. HEt duurt daarom ook niet lang voordat hij naar Marbella gaat om Frank Harris op te zoeken om wraak te nemen.Maar Harris blijkt niet meer in leven te zijn en een van zijn mannen biedt Pat de grootste drugsdeal van zijn leven aan...     
  Craig Fairbrass
Terry Stone
Roland Manookian
 pic_movie_487 Jojo Rabbit 
 Komedie    108'   
Duitsland, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jojo is een rare jongen die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder en maar één bondgenoot heeft, zijn denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Zijn naïeve patriottisme wordt getest als een jong meisje zijn wereldvisie door elkaar gooit en hem dwingt om zijn grootste angsten onder ogen te zien.     
  Roman Griffin Davis
Thomasin McKenzie
Taika Waititi
 pic_movie_488 Little Women 
 Drama    135'   
Het verhaal volgt de zussen Amy, Meg, Jo en Beth March. Ze groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.     
  Saoirse Ronan
Florence Pugh
Timothée Chalamet
 pic_movie_489 Dark Waters 
 Thriller    126'   
Een hardnekkige advocaat onthult een duister geheim dat een groeiend aantal onverklaarbare sterfgevallen verbindt met een van 's werelds grootste bedrijven. Terwijl hij probeert de waarheid bloot te leggen, merkt hij al snel dat hij zijn toekomst, zijn gezin en zijn eigen leven riskeert.     
  Mark Ruffalo
Anne Hathaway
Tim Robbins
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week