pic_movie_501 The Gentlemen 
 Actie    113'   
Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) heeft een zeer winstgevend marihuana-imperium opgebouwd in London. Wanneer hij besluit uit deze onderwereld te stappen, krijgt hij te maken complotten, intriges, omkomping en chantage met als doel alles van hem af te nemen. De bekende regisseur Guy Ritchie, die het brein was achter The Man from U.N.C.L.E., Snatch, Lock, Stock & Two Smoking Barrels en twee Sherlock Holmes-films, is terug in de wereld van wapens, scherpe grappen en Britse streetwear in de film The Gentlemen.     
  Matthew McConaughey
Charlie Hunnam
Henry Golding
 pic_movie_502 Just Mercy 
 Thriller    136'   
Bryan Stevenson is een getalenteerde jonge advocaat. Hij vertrekt naar Alabama om daar de meest kwetsbare mensen te verdedigen in de racistisch beladen staat. Een van hen is Walter McMillian (Jamie Fox), een man die tot de doodstraf is veroordeeld wegens moord. Dit terwijl het bewijs aantoont dat hij onschuldig is.      
  Gebaseerd op een waargebeurd verhaal Michael B. Jordan
Jamie Fox
Brie Larson
 pic_movie_503 Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge 
 Animatie    80'   
Deze film belicht het toernooi dat eenmaal in een generatie plaatsvindt tussen de kampioenen van Outworld en Earthrealm. Het is een gewelddadige competitie die uiteindelijk het lot van de aarde en al zijn burgers zal bepalen. Lord Raiden, beschermer van Earthrealm, moet de grootste vechters van zijn rijk verzamelen om het te verdedigen tegen de kwaadaardige Shang Tsung in de strijd om alle gevechten te beëindigen - Mortal Kombat!     
  Jennifer Carpenter
Grey Griffin
Joel McHale
 pic_movie_504 Frozen II 
 Animatie    103'   
Na de gebeurtenissen uit 'Frozen' heeft er enige tijd vrede geheerst in het koninkrijk Arendelle. Elsa, Anna, Kristoff en Olaf moeten vervolgens een nieuw avontuur aangaan, waarvoor ze diep de bossen intrekken. Reden van hun vertrek is om een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk te ontdekken.     
  Kristen Bell
Josh Gad
Idina Menzel
 pic_movie_505 The Grudge 
 Thriller    94'   
Nadat een jonge moeder haar familie in haar eigen huis heeft vermoord ontdekken een alleenstaande moeder en de jonge rechercheur Muldoon dat het huis in de voorsteden wordt vervloekt door een wraakzuchtige geest. Degenen die het huis betreden moeten het bekopen met een gewelddadige dood. Nu zal ze zichzelf en haar zoon moeten zien te beschermen tegen de demonische geesten uit het vervloekte huis.     
  Andrea Riseborough
Betty Gilpin
Lin Shaye
 pic_movie_506 Gretel & Hansel 
 Thriller    88'   
Lang geleden, in een ver sprookjesland worden een jonge vrouw en haar kleine broertje verstoten door hun moeder. Wanhopig op zoek naar eten en werk betreden ze een donker bos waar ze een jager ontmoeten die hen nog dieper het bos inleidt. Aan het einde van hun latijn ontdekken ze een magisch huisje waar een ogenschijnlijk vriendelijke oude vrouw hen opvangt. In deze fantasiehorror lijkt alles te mooi om waar te zijn, en misschien is dat het ook wel zo? Weet Gretel haar kleine broertje te beschermen tegen het grote gevaar wat dreigt?     
  Sophia Lillis
Samuel Leakey
Alice Krige
 pic_movie_507 Black and Blue 
 Actie    108'   
Alicia is getuige van de moord op een drugsdealer die omgebracht wordt door corrupte agenten. Ze heeft de misdaad op beeld weten vast te leggen. Ze wendt zich tot de enige persoon die ze vertrouwt, Milo 'Mouse' Jackson. Samen met hem wil Alicia ervoor zorgen dat het filmpje in juiste handen terecht komt. Tijdens deze taak moeten de twee er alles aan doen om in leven te blijven.     
  Naomie Harris
Tyrese Gibson
Frank Grillo
 pic_movie_508 Motherless Brooklyn 
 Actie    144'   
De jaren 50, New York. Lionel Essrog is een eenzame privédetective die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Hij doet onderzoek naar de moord op zijn beste vriend en mentor. Gewapend met enkele aanwijzingen en zijn dwanggedachten onthult Lionel geheimen die het lot van de hele stad bepalen.     
  Edward Norton
Gugu Mbatha-Raw
Willem Dafoe
 pic_movie_509 1917 
27 MEI
 Oorlog    119'   
Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk gebied oversteken om een boodschap over te brengen. Deze boodschap is bepalend in het stoppen van een dodelijke aanval op honderden soldaten, waaronder de broer van Blake.     
  Van Oscar winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, ..) George McKay
Dean-Charles Chapman
Mark Strong
 pic_movie_510 2 MILES BELOW 
 Avontuur    83'   
De mijnstreek Appalachia, bekend als de Devils Playground, is een plek geworden voor mijnwerkers van alle leeftijden om een goed leven te leiden. Een groep ervaren mijnwerkers en een 18-jarig groentje lopen door de mijnen voor een ogenschijnlijk normale werkdag. De groep komt echter in de problemen wanneer een explosie ervoor zorgt dat de groep opgesloten raakt. Met slechts een uur aan zuurstof moeten ze proberen te ontsnappen.     
  Terry Serpico
Mark Ashworth
Kevin Sizemore
 pic_movie_511 Charlie's Angels 
 Actie    119'   
Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie's Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.     
  Beter dan de eerste films ! Kristen Stewart
Naomi Scott
Ella Balinska
 pic_movie_512 The Farewell 
 Speelfilm    100'   
De Chinees-Amerikaanse Billi keert terug naar China om voor een laatste keer haar terminaal zieke grootmoeder te zien. De kankerdiagnose wordt door de familie evenwel verborgen gehouden voor de matriarch. Daarom wordt er een smoes verzonnen zodat de familiebijeenkomst bij oma niet te veel opvalt, in de vorm van het haastig geplande huwelijk van Billi’s neef. *Winnaar van tal van prijzen*     
  Chinees/Engels gesproken.
Feel Good movie. Waargebeurd verhaal.
Awkwafina
Tzi Ma
Zhao Shuzhen
 pic_movie_513 Don't Let Go 
 Thriller    103'   
Nadat de familie van Jack vermoord wordt krijgt hij een telefoontje van één van de overledenen: zijn nicht Ashley. De man weet niet of hij geesten ziet of dat hij zijn verstand verliest, maar de telefoontjes blijven komen..      
  Van de makers van Get Out David Oyelowo
Storm Reid
Mykelti Williamson
 pic_movie_514 Nachtwacht: Het Duistere Hart 
 Vlaams    97'   
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor een ceremonie in het elfenrijk. Tijdens de plechtigheid zal een van de raadgevers van koningin Melisande aangewezen worden als haar opvolger. Tot ieders verbazing wordt Keelin aangewezen als de nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen als Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in Wilko's onschuld en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is.     
  Thijs Boermans
Maaike Cafmeyer
Sven De Ridder
 pic_movie_515 21 Bridges 
 Thriller    103'   
Nadat NYPD rechercheur Simpson een operatie verknalt, krijgt hij nog één laatste kans om zijn baan te redden. Samen met zijn collega’s moet hij op Manhattan een voortvluchtige ‘cop killer’ zien in te rekenen. Naarmate de nacht vordert, moeten er steeds extremere maatregelen worden genomen. Voor het eerst in de geschiedenis van New York worden alle 21 bruggen gesloten, zodat de moordenaar geen kant meer op kan. Zo wordt Manhattan voor één nacht een afgesloten eiland en is de jacht op de moordenaar geopend…     
  Chadwick Boseman
Sienna Miller
J.K. Simmons
 pic_movie_516 Spies in Disguise 
NU TE HUUR
 Animatie    101'   
Lance Sterling (Will Smith) is een charmante spion en wellicht zelfs de beste in zijn vak. Zijn tegenpool Walter is erg slim, maar is minder handig in het sociale leven. Wel is hij verantwoordelijk voor de allernieuwste snufjes. Zo zorgt hij voor de gadgets die Lance tijdens zijn missies gebruikt. Door onverwachtse gebeurtenissen zijn de twee heren op elkaar aangewezen, al schiet de samenwerking niet meteen goed op. Om de wereld te kunnen redden moeten ze hun geschillen opzij zetten.     
  Will Smith
Tom Holland
Rashida Jones
 pic_movie_517 Guns Akimbo 
NU TE HUUR
 Actie    95'   
In de gitzwarte actie/komedie Guns Akimbo wordt de nerdy videogame-ontwikkelaar Miles (Daniel Radcliffe, Harry Potter) onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via de livestream volgen moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden.     
  Daniel Radcliffe
Samara Weaving
Ned Dennehy
 pic_movie_518 Underwater 
NU TE HUUR
 Actie    95'   
een onderzoeksstation op de bodem van de oceaan bevindt zich een team van wetenschappers en technici. Als tijdens een onderzeese aardbeving het station volledig wordt verwoest, is het aan wetenschapper Norah (Kirsten Stewart) en haar collega Rodrigo om de overlevenden in veiligheid te brengen. Samen met Paul en de kapitein wagen ze een wanhoopspoging door in duikpakken over de zeebodem het nabij gelegen boorstation te bereiken. Hun levensgevaarlijke missie op zeven mijl diepte wordt nog zenuwslopender gemaakt als er zich plotseling een mysterieuze dreiging aandient…     
  Kristen Stewart
Vincent Cassel
T.J. Miller
 pic_movie_519 Jumanji: The Next Level 
NU TE HUUR
 Avontuur    123'   
In 'Jumanji: The Next Level' keert het groepje terug, maar is het spel veranderd. Wanneer ze terugkeren naar Jumanji om iemand van hen te redden, ontdekken ze dat niets is wat ze vooraf hadden verwacht. De spelers zullen onbekende delen moeten trotseren, van dorre woestijnen tot besneeuwde bergen, om te ontsnappen aan 's werelds meest gevaarlijke spel.     
  Dwayne Johnson
Kevin Hart
Karen Gillan
 pic_movie_520 The Informer 
NU TE HUUR
 Actie    113'   
Oorlogsveteraan Pete Koslow is vroegtijdig vrijgekomen na zijn veroordeling voor mishandeling door een deal te sluiten met de FBI, waardoor hij moet infiltreren in de Poolse maffia in New York. Net wanneer de operatie op zijn einde komt, loopt de zaak helemaal fout door onverwachte inmenging van een undercoveragent van de NYPD die daarbij om het leven komt. Het onderzoek van de NYPD legt al snel een verband met Koslow, waarop de FBI besluit hem keihard te laten vallen. Wie kan Koslow nog vertrouwen?     
  Van de producer van John Wick en Sicario Joel Kinnaman
Rosamund Pike
Common
 pic_movie_521 The Peanut Butter Falcon 
NU TE HUUR
 Avontuur    97'   
De jonge Zak met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken.
Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor, een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis. The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf en Dakota Johnson.  
   
  Shia LaBeouf
Dakota Johnson
Zack Gottsagen
 pic_movie_522 Cleo 
NU TE HUUR
 Vlaams    106'   
Cleo (17) overleeft een verkeersongeval waarin haar ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener. Cleo zoekt troost in haar pianospel en de muziek van Rachmaninov, maar ook in de mysterieuze Leos…     
  Anna Franziska Jaeger
Roy Aernouts
Yolande Moreau
 pic_movie_523 Hors Normes 
NU TE HUUR
 Komedie    114'   
Al meer dan 20 jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Humoristische en confronterende situaties wisselen zich af en er ontstaat een buitengewoon verbond.     
  Feel good movie Vincent Cassel
Reda Kateb
Hélène Vincent
 pic_movie_524 Trouble 
NU TE HUUR
 Animatie  English  87'   
Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?     
  Van de makers van Shrek Big Sean
Pamela Adlon
Lucy Hale
 pic_movie_525 Killerman 
NU TE HUUR
 Actie    112'   
Nadat hij betrokken is geraakt bij een auto-ongeluk, ontwaakt Moe Diamond in New York met geheugenverlies. Hij heeft geen idee waarom hij in het bezit is van drugs en miljoenen dollars en gaat op zoek naar antwoorden. Corrupte agenten zitten hem echter op de hielen en die willen niets liever dan hem dood hebben.     
  Liam Hemsworth
Emory Cohen
Diane Guerrero
 pic_movie_526 A Night of Horror: Nightmare Radio 
NU TE HUUR
 Horror    100'   
Op een stormachtige avond heeft Rod een radioprogramma in het teken van horror. Luisteraars kunnen naar de studio bellen om hun eigen paranormale verhalen te vertellen. Maar dan krijgt Rod vreemde telefoontjes waarin een kind wanhopig om hulp vraagt.     
  James Wright
Clara Kovacic
Camilo Levigne
 pic_movie_527 The Addams Family 
NU TE HUUR
 Animatie    87'   
Is jouw familie vreemd? Echt niet! The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. Na het zien van de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family is jouw eigen familie lang niet zo vreemd meer.      
  Charlize Theron
Oscar Isaac
Chloë Grace Moretz
 pic_movie_528 Last Christmas 
NU TE HUUR
 Speelfilm - Komedie    102'   
Emilia Clarke (Game of Thrones) vertolkt Kate, als 'elfje' werkzaam in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Kate is een pechvogel die steeds weer foute beslissingen neemt. Tot ze Tom leert kennen, een doodbrave man met een mysterieus verleden die haar cynische wereldbeeld ter discussie stelt. Het koppel lijkt aanvankelijk niets met elkaar gemeen te hebben, maar soms moet je naar je hart durven luisteren... en moet je vertrouwen hebben.     
  Emilia Clarke
Henry Golding
Michelle Yeoh
 pic_movie_529 F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma! 
NU TE HUUR
 Vlaams    107'   
Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.     
  Dit moet je gezien hebben als Aalstenaar ! Danni Heylen
Tuur De Weert
Niels Destadsbader
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week