pic_movie_100 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 
 Avontuur    134'   
In 1927, enkele maanden na de gebeurtenissen uit de eerste film, is Gellert Grindelwald ontsnapt en is hij medestanders naar zijn kant aan het overhalen. Dit met de belofte om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. Alle hoop om hem tegen te houden rust op Albus Dumbledore en zijn goede vriend Newt Scamander, een voormalig leerling van Dumbledore.     
  "The fate of one will change the future of all." Johnny Depp
Kevin Guthrie
Carmen Ejogo
 pic_movie_101 Overlord 
 Oorlog    110'   
1944, D-day. Twee Amerikaanse paratroepen worden boven NormandiŽ neergeknald. Ze ontdekken dat de Nazi's experimenten hebben uitgevoerd waaruit bovennatuurlijke krachten zijn ontstaan. Deze worden tegen de geallieerden ingezet.     
  Jovan Adepo,
Wyatt Russell
Mathilde Ollivier
 pic_movie_102 Robin Hood 
 Avontuur    116'   
Na een felle strijd tijdens de kruistochten besluit Robin Hood terug naar huis te keren. Eenmaal terug komt hij erachter dat zijn geliefde Sherwood Forest een corrupte plaats is geworden. Samen met een groep bendeleden besluit hij zijn thuis te heroveren.     
  "The Legend You Know. The Story You Don't."
Taron Egerton
Jamie Foxx
Ben Mendelsohn
 pic_movie_103 The Girl in the Spider's Web 
 Misdaad    117'   
De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet voor hun misdaden. Ze komt met de journalist Mikael Blomkvist in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtsbekleders terecht. Intussen kruist Salander het pad van een vrouw uit haar verleden.     
  "The Past Never Forgets" Claire Foy
Beau Gadsdon
Sverrir Gudnason
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week