pic_movie_200 Aquaman 
 Avontuur    143'   
'Aquaman' volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 ZeeŽn. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.     
  "Home is calling." Jason Momoa
Amber Heard
Willem Dafoe
 pic_movie_201 Mortal Engines 
 Avontuur    128'   
Vele eeuwen na de Zestig-Minutenoorlog is de aarde onvruchtbaar en zijn er geen natuurlijke brandstoffen meer. De steden zijn zelfstandige stadstaten geworden en zwerven rond op zoek naar brandstoffen die ze van andere steden afnemen. De jonge Tom Natsworthy zal het pad kruisen van de mysterieuze vrouw Hester Shaw, waarmee hij voorgoed de wereld zal veranderen.     
  "Some scars never heal." Hera Hilmar
Robert Sheehan
Hugo Weaving
 pic_movie_202 De Collega's 2.0 
 Speelfilm    90'   
De collegaís krijgen een nieuwe manager. Alexander wil de luie werknemers laten samenwerken, maar stoot op onverschilligheid en verzet. Als ultiem redmiddel, neemt hij hen mee voor een teambuildingsweekend, waar blijkt dat er veel meer op het spel staat dan in eerste instantie gedacht werd.     
  "Je Collega's Kies Je Niet"
Steve Geerts
Veerle Dobbelaere
Ben Segers
 pic_movie_203 Hunter Killer 
 Actie    122'   
Een Amerikaanse commandant van een onderzeeŽr moet samenwerken met een Navy SEAL om de verkozen Russische president te redden. Deze is gevangen genomen tijdens een militaire coup. Ze moeten hiervoor ver doordringen in de Russische wateren en proberen te voorkomen dat een foute Russische generaal een Derde Wereldoorlog begint.     
  "Courage Runs Deep" Ethan Baird
Jacob Scipio
Dempsey Bovell
 pic_movie_204 Night School 
 Komedie    111'   
Vroegtijdige schoolverlaters. Ze worden gedwongen om op latere leeftijd de avondschool te volgen, zodat ze alsnog hun middelbare schooldiploma kunnen behalen. Het feit dat deze buitenstaanders telkens in problemen verzeild raken, maakt de opleiding er niet makkelijker op.     
  Kevin Hart
Tiffany Haddish
Rob Riggle
 pic_movie_205 Seven in Heaven 
 Thriller    94'   
Jude is een rustige jongen van zestien jaar. Samen met zijn vriend Kent begeeft hij zich naar het huis van hun vriend David, omdat hij een feestje geeft. Jude en David vervelen zich en besluiten het huis te verkennen. In een kast in de grote slaapkamer ontdekken de twee speelkaarten waarop naakte vrouwen zijn afgebeeld. Ze komen op het idee er een vreemd spelletje mee te spelen.     
  Travis Tope
Haley Ramm
Dylan Everett
 pic_movie_206 Holmes & Watson 
 Komedie    90'   
De briljante detective Sherlock Holmes herenigt zich met zijn goede vriend, de dokter John Watson. Ze krijgen de eer om de Britse koningin te ontmoeten, maar komen in moeilijke en gÍnante situaties terecht. Als blijkt dat over enkele dagen een aanslag gepleegd zal worden op diezelfde koningin, moet het olijke duo haar beschermen tegen ene James Moriarty.     
  "Holmies" Will Ferrell
John C. Reilly
Rebecca Hall
 pic_movie_207 Sorry to Bother You 
 Komedie    111'   
Een zwarte telemarketeer met weinig gevoel van eigenwaarde ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Hij brengt zichzelf naar de bovenste regionen van de hiŽrarchie, net op het moment dat zijn collega's zich verzetten tegen onrechtvaardige arbeidsomstandigheden. Wanneer hij het macabere geheim van zijn bedrijfsleiders blootlegt, moet hij beslissen of hij wil opstaan of zich wil uitkopen.     
  LaKeith Stanfield
Tessa Thompson
Jermaine Fowler
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week