pic_movie_272 Fall of a kingdom 
 Avontuur    104'   
Aan de uitdijende grenzen van het Mongoolse rijk wordt een heidense bergstam bedreigd door de hordes van Burunda Khan. Ivan en Maksim, zonen van de dorpsoudste, vragen om hulp bij Tugar Volk, een christelijk edelman. Maar Maksim valt voor diens dochter Myroslava, en de geliefden komen voor een verscheurende keuze te staan: vluchten of het ultieme offer brengen om hun volk te redden… Een zinderend massaspektakel met adembenemend in beeld gebrachte gevechtsscènes.     
  Tommy Flanagan
Robert Patrick
Alison Doody
 pic_movie_273 Relic 
 Thriller    89'   
Wanneer de bejaarde weduwe Edna (Robyn Nevin) vermist raakt, reizen haar dochter Kay (Emily Mortimer) en kleindochter Sam (Bella Heathcote) naar het afgelegen familiehuis om haar te zoeken. Maar als Edna plotseling weer opduikt blijft een verklaring uit. Haar vergeetachtigheid en nachtelijk ronddolen lijken te verergeren, tot Kay ontdekt dat een mysterieuze entiteit niet alleen het huis teistert maar ook hun (groot)moeder…      
  Emily Mortimer
Robyn Nevin
Bella Heathcote
 pic_movie_275 The Personal History of David Copperfield 
 Komedie    119'   
The Personal History Of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.     
  Dev Patel
Peter Capaldi
Hugh Laurie
 pic_movie_276 The Secret: Dare to Dream 
 Speelfilm    107'   
Miranda Wells is een hardwerkende weduwe die er moeite mee heeft om haar drie kinderen alleen op te voeden. Een krachtige storm brengt een grote uitdaging en een mysterieuze man, genaamd Bray Johnson, in haar leven. In slechts een paar dagen zorgt de aanwezigheid van Bray ervoor dat haar gezin weer opbloeit. Maar Bray heeft een geheim en dat kan ervoor zorgen dat alles verandert.     
  Katie Holmes
Josh Lucas
Jerry O'Connell
 pic_movie_277 Marvel's The New Mutants 
 Avontuur    94'   
Vijf jonge mutanten ontdekken hun speciale gaven, terwijl zij tegen hun wil zitten opgesloten op een geheime basis. Ze moeten hun gevaarlijke krachten controleren. Ze zijn er niet op uit om de wereld te redden, de enigen die ze willen redden zijn zichzelf; zij vechten om te ontsnappen aan hun zonden uit het verleden. Een nieuwe film uit de stal van Marvel.      
  Maisie Williams
Anya Taylor-Joy
Charlie Heaton
 pic_movie_279 Tenet 
 Actie    150'   
Een geheim agent maakt deel uit van een team dat een derde wereldoorlog moet voorkomen. Ze moeten de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord Tenet.     
  John David Washington, Robert Pattinson en Elizabeth Debicki  pic_movie_280 Greenland 
 Avontuur    119'   
Wanneer de mensheid wereldwijd dreigt weggevaagd te worden door een naderende catastrofe, heeft John Garrity vier dagen de tijd om zijn vrouw Allison en zoon Nathan veilig te stellen. Terwijl enorme chaos heerst, moet John zich enorm haasten om zijn geliefden van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.     
  Gerard Butler, Morena Baccarin en Andrew Bachelor  pic_movie_281 The Rental 
 Thriller    88'   
Twee koppels huren gedurende een weekend een vakantiehuisje dat ze online hebben geboekt om even aan de rat race te ontsnappen. Aanvankelijk voelen Charlie, Michelle, Josh en Mina zich thuis in hun idyllische woning. Tot lang verborgen geheimen onthuld worden én ze zich realiseren dat iemand het op hen gemunt heeft.     
  Dan Stevens, Alison Brie en Sheila Vand  pic_movie_282 Absolutely Anything 
 Komedie    85'   
Neil Clarke, een leraar, ontdekt plotseling dat hij magische krachten heeft. In feite kan hij met een beweging van zijn hand alles laten gebeuren. Van het uitroeien van een vervelende klas (en hen weer tot leven brengen), tot zijn beste vriend veranderen in een type vrouw die iedereen zou aanbidden. Het enige probleem is echter het vinden van de juiste woorden en erachter komen wat hij werkelijk wil.     
  Simon Pegg, en Robin Williams en John Cleese  pic_movie_283 The Wolf of Snow Hollow 
 Thriller    83'   
Een bergstadje is in de ban van een reeks lichamen die steeds na volle maan gevonden wordt. Hierdoor wordt er meteen in het bestaan van weerwolven geloofd. De agent John Marshall veegt deze theorie volledig van tafel en denkt aan een seriemoordenaar. Het gebrek aan een goede nachtrust, de opvoeding van zijn tienerdochter en de zorg voor zijn vader doen hem echter twijfelen aan de zaak.     
  Jim Cummings, Riki Lindhome en Robert Forster  pic_movie_284 Jiu Jitsu 
 Actie    102'   
Elke zes jaar vormen buitenaardse indringers een gevaar voor de mensheid. Daarom bestaat er een oude orde van Jiu Jitsu meesters die elke zes jaar het gevecht aangaan met deze buitenaardse indringers. Het voortbestaan van de mensheid ligt in de handen van deze orde.     
  Nicolas Cage, Tony Jaa en Alain Moussi  pic_movie_285 The Secret Garden 
 Avontuur    99'   
Mary Lennox komt uit een welgesteld Brits gezin in India en is gewend op haar wenken te worden bediend. Wanneer beide ouders kort na elkaar komen te overlijden vindt ze onderdak bij haar oom Archibald Craven. Bij aankomst op het ooit zo fraaie Misselthwaite Manor blijkt het een troosteloze plaats te zijn. Archibald worstelt bovendien enorm met het verlies van zijn vrouw, de tweelingzus van Mary's moeder, en zondert zich af. Mary moet in alle opzichten erg wennen aan haar nieuwe omgeving, maar vindt afleiding door vriendschap te sluiten met een rondzwervende hond. Die leidt haar naar een mysterieuze tuin waar ze kan ontsnappen aan haar troosteloze bestaan.     
  Dixie Egerickx, Julie Walters en Colin Firth  pic_movie_286 Skyfire 
 Avontuur    97'   
De inhalige zakenman Jack Harris heeft van het paradijselijke Tianhuo Island een adembenemend avonturenpark gemaakt. Een van de grote troeven van het eiland is de fotogeniek borrelende vulkaan. Meng Li, dochter van de befaamde geoloog Wentao Li, heeft een geniaal systeem ontwikkeld dat haarfijn een dodelijke uitbarsting kan voorspellen. En dat is héél binnenkort. De overheden en zakenlui achter het park slaan Mengs waarschuwingen echter in de wind en weigeren de bezoekers te evacueren.     
  Jason Isaacs, Hannah Quinlivan en Xueqi Wang  pic_movie_287 Ghosts of War 
 Horror    94'   
Tijdens een van de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog krijgen vijf Amerikaanse soldaten het bevel om een Frans kasteel te behouden dat voorheen bezet werd door opperbevelhebbers van de nazi's. Hun opdracht begint vreemde vormen aan te nemen als de groep onverklaarbare gebeurtenissen begint te ervaren. Langzaam verandert hun realiteit in een gestoorde nachtmerrie die angstaanjagender is dan alles wat er zich op het slagveld afspeelt.     
  Brenton Thwaites, Theo Rossi en Kyle Gallner  pic_movie_288 Wander 
 Thriller    94'   
De mentaal onstabiele Arthur Bretnik is een privédetective die graag complottheorieën smeedt. Zijn volgende opdracht bestaat eruit een verdacht overlijden, dat in de doofpot wordt gestopt, te onderzoeken in het dorpje Wander. Gaandeweg vermoedt Arthur dat deze zaak verband houdt met de dood van zijn dochter. Zijn geestelijke gezondheid wordt grondig op de proef gesteld.     
  Aaron Eckhart, Katheryn Winnick en Heather Graham  pic_movie_289 The Way Back 
 Speelfilm    108'   
Jack Cunningham leidde ooit een veelbelovend leven. Op de middelbare was hij een top basketbalspeler met een volledige studiebeurs op zak, maar liet hij zijn toekomst uit zijn handen glippen. Jaren later gaat het bergafwaarts na een onverdraaglijk verlies en kampt hij met een alcoholverslaving. Dan wordt hij gevraagd coach te worden van een basketbalteam op zijn voormalige middelbare school, wat zijn leven weer wat hoop en glans begint te geven.     
  Ben Affleck, Janina Gavankar en Hayes MacArthur  pic_movie_290 Unhinged 
 Thriller    90'   
Rachel is onderweg naar haar werk en heeft haast. Bij een verkeerslicht toetert ze naar een vreemde man. Dit is het moment waarop de man, die zich onzichtbaar voelt voor de wereld, razend wordt. Hij besluit Rachel een lesje te leren waardoor zowel haar leven als dat van haar geliefden in gevaar zijn. Het is het begin van een kat-en-muisspel.     
  Russell Crowe, Caren Pistorius en Gabriel Bateman  pic_movie_291 Ava 
 Actie    96'   
Ava is een uitstekende huurmoordenaar die geheime operaties uitvoert voor de overheid. Ze reist de hele wereld rond en haar expertise bestaat uit het uitschakelen van, voornamelijk, vooraanstaande namen. Wanneer een klus helemaal uit de hand loopt bevindt Ava zich in een levensbedreigende situatie. Ze wordt nu op de hielen gezeten door haar voormalige werkgevers.     
  Jessica Chastain, Common en John Malkovich  pic_movie_292 Cruise Control 
 Komedie    84'   
Het zit Serge Gabriëls als filmregisseur de laatste jaren niet mee. Gelukkig krijgt Serge onverwacht de unieke kans om zijn levensdroom te realiseren: het maken van een liefdesfilm. Samen met zijn trouwe medewerkers, de sexy actrice Bianca en zijn boezemvriend Bob Kets, stelt hij een uitgelezen cast en crew samen. Maar al snel volgt een hallucinante ervaring met erg ingrijpende gevolgen. Niets schijnt nog te lukken, en de zenuwen van de regisseur en zijn team worden zwaar op de proef gesteld.     
  Lucas Van den Eynde, Gene Bervoets en Elke Van Mello  pic_movie_293 Dreamkatcher 
 Horror    85'   
Om van zijn nachtmerries af te komen, steelt een jongetje de dromenvanger van zijn buurman. Maar nu moet zijn familie er alles aan doen om hem te redden van een nachtmerrie die steeds meer werkelijkheid lijkt te worden.     
  Radha Mitchell, Lin Shaye en Henry Thomas  pic_movie_295 Ip Man: Kung Fu Master 
     84'   
Ip Man is politie-inspecteur in Foshan. Tijdens de periode dat hij dit ambt uitoefent, wordt hij het doelwit van een wraakzuchtige gangster net op het moment dat het Japanse leger de regio binnenvalt. Zijn veelbelovende carrière bij de politie wordt geruïneerd, nadat hij beschuldigd wordt van een moord die hij niet gepleegd heeft.     
  Yu-Hang To
Michael Wong
Wanliruo Xin
 pic_movie_296 Follow Me 
 Horror    91'   
Een sociale media-persoonlijkheid reist met zijn vrienden naar Moskou om nieuw materiaal vast te leggen voor zijn succesvolle vlog. Daar blijkt echter het gevaar op de loer te liggen. Wanneer de grenzen tussen het echte leven en sociale media vervagen, moet de groep vechten om te ontsnappen en te overleven.     
  Holland Roden
Ronen Rubinstein
Denzel Whitaker
 pic_movie_297 The Doorman 
 Actie    97'   
De soldate Ali keert na haar laatste opdracht terug naar New York. Terwijl ze haar focus op haar mentale en fysieke genezing legt, neemt ze een baan aan als uitsmijter. Op een dag is ze getuige van een overval waarbij zeer gevaarlijke mannen betrokken zijn. Zij zijn werkzaam voor een zekere Victor Dubois.     
  Ruby Roseµ
Jean Reno
Rupert Evans
 pic_movie_298 The 2nd 
 Actie    93'   
Vic Davis, een agent bij de geheime dienst, is op weg om zijn zoon Shawn op te halen wanneer hij midden in een terroristische operatie belandt. De dochter van een rechter en een vriend van zijn zoon zijn het doelwit van een gewapende bende. Vic realiseert zich snel dat er niemand komt om hen te redden en moet op zijn eigen vaardigheden vertrouwen om te overleven.     
  Ryan Phillippe
Casper Van Dien
Jack Griffo
 pic_movie_300 Mr. Jones 
 Speelfilm    141'   
De jaren 30. We volgen de Welse journalist Gareth Jones in zijn onderzoek naar de Holodomor, een hongersnood veroorzaakt door de regering. Jones wordt bijgestaan door Ada Brooks, journaliste bij de New York Times. Jones moet meermaals vermijden dat alles in de doofpot wordt gestopt en ontmoet ondertussen de jonge George Orwell.     
  James Norton, Vanessa Kirby en Peter Sarsgaard  pic_movie_301 The King of Staten Island 
 Komedie    136'   
Scott verloor zijn vader op zevenjarige leeftijd en haalt zich sinds zijn tienerjaren voortdurend problemen op de hals. Nu in de twintig brengt hij zijn tijd door met drugs, hangt hij wat rond met zijn vrienden en papt sporadisch aan met een jeugdvriendin. Wanneer zijn moeder begint te daten met een luidruchtige brandweerman, het beroep dat zijn vader tevens beoefende, zet dit een kettingreactie in gang.     
  Pete Davidson, Marisa Tomei en Bill Burr  pic_movie_302 Target Number One 
 Misdaad    125'   
Voormalig heroïnejunkie Daniel Léger raakt betrokken bij een drugsdeal met de verkeerde mensen om de verkeerde redenen. Wanneer de deal verkeerd afloopt, wordt Daniel in een Thaise gevangenis gegooid en krijgt hij een straf van 100 jaar opgelegd. Terwijl hij probeert zijn opsluiting in Bangkok te overleven, krijgt het nieuws van zijn veroordeling de aandacht van Globe and Mail-journalist Victor Malarek, die besluit om de schimmige undercoveragent te volgen die verantwoordelijk is voor het ten onrechte beschuldigen van Daniel.     
  Antoine Olivier Pilon, Jim Gaffigan en Josh Hartnett  pic_movie_303 Scoob! 
 Animatie    94'   
'Scoob' volgt de jonge hond Scooby-Doo die een hechte vriendschap sluit met een jongeman genaamd Shaggy. Samen met enkele andere menselijke vrienden, waaronder Daphne, Velma en Fred, vormt hij onderzoeksteam 'Mystery Incorporated' en trachten ze allerlei mysteries op te lossen. Tijdens hun onderzoek komen ze in aanraking met een autocoureur die de naam Dick Dastardly draagt.     
  Mark Wahlberg, Zac Efron en Amanda Seyfried  pic_movie_304 The Outpost 
 Oorlog    123'   
De film vertelt het verhaal van de 53 Amerikaanse soldaten die tijdens Operation Enduring Freedom tegen een strijdkracht van ongeveer 400 vijandige opstandelingen in het noordoosten van Afghanistan hebben gestreden. Oorspronkelijk gebouwd om de lokale bevolking te betrekken bij ontwikkelingsprojecten in de gemeenschap, stond Combat Outpost Keating - gelegen aan de voet van drie steile bergen op slechts 14 mijl van de Pakistaanse grens - tegenover een constante dreiging aangevallen te worden door de Taliban, waardoor de Amerikaanse soldaten die daar gestationeerd waren gevaar liepen. Toen uiteindelijk werd besloten om de basis te sluiten, ontdekte de Taliban dit en besloten ze een statement te maken.     
  Scott Eastwood, Caleb Landry Jones en Orlando Bloom  pic_movie_305 The Tax Collector 
 Misdaad    95'   
David Cuevas is een echte familieman. Hij werkt als belastinginner voor de grootste bendeleiders in Los Angeles. Overal in de stad ziet hij er op toe dat er betaald wordt, anders volgen er zware sancties. Hij werkt samen met zijn partner Creeper. Een gevaar uit het verleden dreigt echter alles wat David lief heeft in gevaar te brengen.     
  Shia Labeouf, Bobby Soto en Lana Parrilla  pic_movie_306 The High Note 
 Muziek    113'   
Een vrouw wil het maken als muziekproducente in Los Angeles. Voorlopig moet ze het echter stellen als assistente van een befaamde Afro-Amerikaanse zangeres. Intussen poogt ze haar carrière toch een duwtje in de rug te geven.     
  Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross en Kelvin Harrison Jr.  pic_movie_307 Capone 
 Biografie    103'   
'Capone' vertelt het verhaal van de Amerikaanse gangster Al Capone in zijn laatste maanden. Nu hij op vrije voeten is na zijn celstraf van tien jaar te hebben uitgezeten, begint de 47-jarige Capone te lijden aan dementie. Zijn gewelddadige verleden laat hem niet met rust en steeds meer verteert de ziekte zijn geest. Hij zal uiteindelijk sterven in 1947, op slechts 48-jarige leeftijd.     
  Tom Hardy, Linda Cardellini en Jack Lowden  pic_movie_308 Line of Duty 
 Actie    98'   
Frank Penny is een politieagent die op zoek is naar verlossing. Wanneer de 11-jarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd, zet Frank alles op het spel om haar te redden. Maar om het meisje te vinden heeft Frank de hulp nodig van Ava Brooks. Zij volgt Frank op de voet en zendt alles live uit op haar nieuwskanaal. Terwijl de stad toekijkt, beginnen Frank en Ava aan een race tegen de klok.     
  Aaron Eckhart, Ben McKenzie en Giancarlo Esposito  pic_movie_309 Becky 
 Thriller    100'   
De dertienjarige Becky gaat met haar vader, de weduwnaar Jeff, een weekendje weg. Na de dood van haar moeder hoopt Becky, die zich op emotioneel vlak afgesloten heeft van de rest van de wereld, de band met haar vader te versterken. Jeff ziet het uitje als een mogelijkheid om Becky voor te stellen aan zijn nieuwe vriendin. Veel tijd om een band te scheppen tussen de dames is er niet. Vier gevaarlijke onbekenden staan aan de deur van hun vakantiehuis.     
  Lulu Wilson, Kevin James en Joel McHale  pic_movie_310 I See You 
 Thriller    96'   
De mysterieuze verdwijning van een twaalfjarige jongen valt samen met een serie onverklaarbare, sinistere gebeurtenissen in het huis van Greg Harper, één van de agenten die de verdwijning onderzoekt. De relatie met echtgenote Jackie staat al behoorlijk onder spanning doordat Jackie recent een verhouding had met een jeugdliefde, temeer daar zoon Connor zijn woede over de buitenechtelijke relatie van zijn moeder niet onder stoelen of banken steekt.     
  Helen Hunt, Jon Tenney en Judah Lewis  pic_movie_311 Hour of Lead 
 Actie    95'   
Een man en een vrouw trekken met de camper naar een camping. Hun dochter raakt daar vermist. Ze doen aangifte van het verdwenen meisje bij de politie. Als de politie er niet in slaagt aanwijzingen te vinden, gaat het echtpaar zelf op onderzoek uit. Ze deinzen hierbij voor niets terug om hun dochter te vinden.     
  Thomas Jane, Anne Heche en Jason Patric  pic_movie_314 The Wretched 
 Horror    95'   
Een jongen die dol is op uitdagingen gaat de strijd aan met een 1000 jaar oude heks. De heks leeft in het lichaam van een ander en doet zich voor als de buurvrouw. Ondertussen krijgt de jongen ook te maken met de scheiding van zijn ouders.     
  Azie Tesfai, Piper Curda en Kevin Bigley  pic_movie_315 The Silencing 
 Misdaad    93'   
Een jager leeft een afgezonderd bestaan in de natuur. Hij raakt samen met de lokale sheriff Alice betrokken bij een dodelijk kat-en-muisspel wanneer ze op het spoor zitten van een wrede moordenaar. Voor de jager speelt een persoonlijk motief mee, aangezien de moordenaar jaren geleden verantwoordelijk zou zijn voor de ontvoering van zijn dochter.     
  Nikolaj Coster-Waldau, Annabelle Wallis en Hero Fiennes Tiffin  pic_movie_316 You Should Have Left 
 Horror    93'   
Theo Conroy is een succesvolle man van middelbare leeftijd wiens huwelijk met zijn veel jongere vrouw Susanna, een actrice, niet goed loopt, door haar geheimzinnigheid, zijn jaloezie en de schaduw van zijn verleden. In een poging hun relatie te herstellen, boeken Theo en Susanna een vakantie naar een afgelegen modern huis op het platteland van Wales voor zichzelf en hun zesjarige dochter, Ella. Wat op het eerste gezicht een perfect toevluchtsoord lijkt, verandert in een nachtmerrie wanneer Theo zijn grip op de realiteit dreigt te verliezen.     
  Amanda Seyfried, Kevin Bacon en Geoff Bell  pic_movie_317 El Camino: A Breaking Bad Movie 
 Drama    122'   
Vervolg op de serie 'Breaking Bad'. Na enkele dramatische gebeurtenissen heeft Jesse Pinkman weten te ontsnappen. Ondertussen is de politie naarstig naar hem op zoek. Jesse zal zaken uit zijn misdadige verleden onder ogen moeten zien te komen, wil hij nog iets van een toekomst hebben.     
  Aaron Paul, Charles Baker en Matt Jones  pic_movie_318 The Hunt 
 Horror    90'   
Een groep personen ontwaakt op een onbekende plek, zonder enig idee hoe ze daar terecht is gekomen. Snel wordt duidelijk dat er, puur voor de lol, op hen gejaagd wordt door een stel geprivilegieerden. Een vrouw weet echter hoe ze het spel moet overleven en besluit de jagers zelf een kopje kleiner te maken. Zij gaat tevens op zoek naar een mysterieuze vrouw.     
  Ike Barinholtz, Betty Gilpin en Emma Roberts  pic_movie_319 Bad Education 
 Drama    104'   
Begin 2000, Long Island. Schooldirecteur Frank werkt aan een plan om zijn studenten van beter onderwijs te voorzien. Intussen verduistert hij overheidsgeld, zodat hij het leven kan leiden waarvan hij altijd heeft gedroomd. Deze praktijken komen uiteindelijk aan het licht en zullen bekendstaan als het grootste verduisteringsschandaal ooit op een openbare school.     
  Hugh Jackman, Allison Janney en Alex Wolff  pic_movie_320 The Fanatic 
 Thriller    88'   
De acteur Hunter Dunbar is beroemd vanwege zijn vertolkingen van actiehelden. Zijn echte leven blijkt echter ook gevaarlijk te zijn wanneer hij bedreigd wordt door een obsessieve fan genaamd Moose. Diens stalken gaat erg ver. Moose koestert de ambitie om het leven van de wereldster volledig kapot te maken.     
  John Travolta, Devon Sawa en Ana Golja  pic_movie_321 Force of Nature 
 Actie    91'   
Vanwege een naderende storm moet de jonge agent Cardillo, samen met zijn collega Jess, een appartementencomplex zien te evacueren. Daar stuiten ze op Troy en haar koppige vader Ray, die weigert te vertrekken. Zij weten echter niet dat een groep dieven van plan is het gebouw in te nemen in hun zoektocht naar een verborgen schat van 55 miljoen dollar. Gelukkig blijkt Ray een gepensioneerde inspecteur die bekend is met de bende. En hij is niet van plan op te geven zonder een gevecht.     
  Mel Gibson, Emile Hirsch en Kate Bosworth  pic_movie_322 Color Out of Space 
 Horror    111'   
Nathan Gardner trekt zich met zijn gezin terug op het platteland. Wanneer een meteoriet in de tuin neerstort, wordt hun rustige gezinsleven verstoord. De omgeving verandert in een gevangenis als een buitenaards organisme de boerderij besmet.     
  Nicolas Cage, Joely Richardson en Madeleine Arthur  pic_movie_323 Just Getting Started 
 Actie    91'   
Duke Diver is de manager van een resort. Hij is ook de "kampioen in alles" binnen het resort, dat is inclusief zich vermaken met de dames. Dan verschijnt er plots een nieuwe kaper op de kust in de vorm van Leo, een charmante militaire veteraan en "wereldburger" die de boel flink opschudt in Villa Capri. Hij is echter niet de enige die voor opschudding zorgt, dat doet ook Suzie.     
  Morgan Freeman, Tommy Lee Jones en Rene Russo  pic_movie_324 Above Suspicion 
 Misdaad    104'   
Het tragische waargebeurde verhaal van FBI-agent Mark die aan de slag gaat in een bergstadje in Kentucky. Daar komt hij al gauw terecht in een affaire met de arme lokale vrouw Susan die zijn belangrijkste informant wordt. Zij ziet hem als een manier om te ontsnappen, maar in werkelijkheid betekent de affaire een ramp voor beiden.     
  Emilia Clarke, Jack Huston en Johnny Knoxville  pic_movie_325 Mary 
 Horror    84'   
David is kapitein en wil een beter leven voor zijn gezin. Op een veiling ziet hij een oude boot met de naam "Mary". In een impulsieve bui koopt hij de boot. David en zijn gezin gaan varen en krijgen op zee te maken met vreemde en angstaanjagende gebeurtenissen.     
  Gary Oldman, Emily Mortimer en Jennifer Esposito  pic_movie_326 We Summon the Darkness 
 Thriller    91'   
Drie vriendinnen ontmoeten tijdens een concert van een satanische metalband drie jongens. Hoewel de regio al enige tijd in de ban is van een serie moorden op kleine groepjes jongeren, nodigen de meiden de jongens uit voor een afterparty. Maar die afterparty verloopt niet volgens plan.     
  Alexandra Daddario, Maddie Hasson en Johnny Knoxville  pic_movie_327 Paydirt 
 Misdaad    81'   
Na vijf jaar in de gevangenis wil een charismatische crimineel de buit claimen die hij destijds aan zijn neus zag voorbijgaan. Maar het geld ligt ergens in de woestijn begraven. Hij is echter niet de enige die zijn oog heeft laten vallen op de gigantische stapel geld. En dan is er ook nog sheriff Tucker die hem genadeloos op de hielen zit.     
  Luke Goss, Val Kilmer en Mike Hatton  pic_movie_328 Captive State 
 Sciencefiction    109'   
Het is bijna een decennium geleden dat een buitenaardse macht het gebied rondom Chicago heeft bezet. Mensen worden in een totalitair regime gevangen gehouden en getrackt aan de hand van een gps die bij iedere inwoner is ingebracht. Wanneer een groep verzetsstrijders de macht stukje bij beetje probeert terug te winnen, lijkt dit in eerste instantie een onmogelijke missie waarbij elke beweging wordt gecontroleerd door de autoriteiten die meekijken.     
  John Goodman, Vera Farmiga en Madeline Brewer   

Nieuw te huur
Binnenkort