pic_movie_170 Tomb Raider 
 Avontuur    118'   
Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze ge´nspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist naar zijn laatst bekende locatie: een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan.     
  "Her legend begins."

Alicia Vikander
Dominic West
Walton Goggins
 pic_movie_171 Red Sparrow 
 Thriller    140'   
Dominika Egorova probeert te overleven in de bittere bureaucratische realiteit waaruit de hedendaagse Russische geheime diensten bestaan. Ze wordt tegen haar wil gerekruteerd om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen. Hiervoor zijn alle middelen toegestaan. Ze moet de CIA-agent Nathaniel Nash verleiden en de twee staan al snel lijnrecht tegenover elkaar. Haar opdracht wordt bemoeilijkt wanneer ze binnen de CIA gerekruteerd wordt om een verrader in Washington te vinden.     
  "Seductive. Deceptive. Deadly." Jennifer Lawrence
Joel Edgerton
Matthias Schoenaerts
 pic_movie_172 Proud Mary 
 Actie    89'   
Mary is een huurmoordenaar werkzaam voor een georganiseerde misdaadfamilie in Boston. Haar leven verandert wanneer ze een jongen ontmoet tijdens een job die niet helemaal zoals plan verliep en die hem als wees achterlaat. De jongen wekt het moederlijke instinct in Mary op.     
  "Execute with style."
Taraji P. Henson
Billy Brown
Jahi Di'Allo Winston
 pic_movie_173 The Post 
 Speelfilm    116'   
Begin jaren 70 komt The Washington Post in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Deze documenten, beter bekend als de 'Pentagon-Papers', geven een beeld over de achtergrond op de gebeurtenissen tijdens de oorlog in Vietnam. Journalist Ben Bradlee en uitgever Kay Graham proberen vervolgens de documenten te analyseren.     
  "Truth be told" Meryl Streep
Tom Hanks
Sarah Paulson
 pic_movie_174 Bethany 
 Horror    90'   
Na de dood van haar moeder verhuizen Claire en haar man naar het huis waarin Claire als kind gewoond heeft. Claire wordt er opnieuw geconfronteerd met nare herinneringen aan haar moeder, en dit zorgt ervoor dat zij er geen rustig leven kan leiden. Het duurt niet lang voordat Claire geterroriseerd wordt door een denkbeeldige vriend uit haar kindertijd. Maar wat wil deze van haar?     
  Stefanie Estes
Zack Ward
Tom Green
 pic_movie_175 Heartbeats 
 Speelfilm    107'   
De Amerikaanse Kelli houdt van dansen. Nadat haar broer vijf jaar geleden overleed, studeerde ze omwille van de familie rechten, maar zette deze studie plots stop en wijdde zich in het geheim opnieuw aan haar passie. Omdat ze hier niets over zei, reageren haar ouders enorm teleurgesteld wanneer de leugen uitkomt. Michelle en Richard nemen hun dochter vervolgens mee naar een bruiloft in India, maar met de voorbereiding voor de boeg voor een belangrijk optreden, is Kelli in een verschrikkelijk slechte stemming.     
  "Every Beat Brought Them Closer." Daphne Zuniga
Justin Chon
Paul McGillion
 pic_movie_176 You Were Never Really Here 
 Speelfim    89'   
Joe (Joaquin Phoenix) is een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden. Hij heeft het nu op zich genomen om vrouwen te redden uit de mensenhandel en de seksindustrie. Wanneer het redden van een meisje uit een bordeel in Manhattan mis gaat krijgt hij een storm van geweld en corrupte macht over zich heen, die uit is op wraak.     
  Joaquin Phoenix
Dante Pereira-Olson
Larry Canady
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week