pic_movie_450 Captain Marvel 
 Avontuur    123'   
Het jaar 1990. Er is een galactische oorlog gaande tussen twee buitenaardse rassen. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, is een vrouw met superkrachten die na lange tijd terugkeert naar de aarde. Daar herinnert ze zich zaken uit haar verleden die bij haar vragen oproepen. Intussen neemt ze het samen met haar bondgenoten op tegen de Skrulls, die de gave hebben om van gedaante te veranderen en die onder leiding staan van Talos. Weet één van de meest krachtige superhelden van het universum de vijand te stoppen?     
  "Discover what makes a (her)o."
Brie Larson
Samuel L. Jackson
Ben Mendelsohn
 pic_movie_451 Arctic 
 Avontuur    98'   
Een man strandt op de Noordpool en wacht totdat hij eindelijk gered wordt. Wanneer het ernaar uitziet dat hulp onderweg is, gebeurt er een ernstig ongeluk en is zijn kans op redding verkeken. Nu moet hij een belangrijke beslissing nemen: in het kamp blijven waar het relatief veilig is, of eropuit trekken en het onbekende tegemoet gaan, in de hoop redding te vinden.     
  "Survival is its own journey." Mads Mikkelsen
Maria Thelma Smáradóttir
Tintrinai Thikhasuk
 pic_movie_452 Miss Bala 
 Actie    104'   
Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld wordt door de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.     
  "Who would you become to save your family?" Gina Rodriguez
Thomas Dekker
Viivian Chan
 pic_movie_453 The Front Runner 
 Biografie    113'   
The Front Runner gaat over de opkomst en ondergang van de Amerikaanse politicus Gary Hart. Senator Gary Hart wordt beschouwd als koploper in de race voor de Democratische presidentiële nominatie in 1988. Maar na onthullingen over een buitenechtelijke affaire met actrice Donna Rice valt Hart af in de race, waarna Michael Dukakis de Democratische nominatie voor het presidentschap wint. Dukakis wordt in de verkiezingen echter verslagen door George H.W. Bush.     
  "Gary Hart was going to be President. Instead he changed American Politics forever." Hugh Jackman
Vera Farmiga
J.K. Simmons
 pic_movie_454 Escape Plan 3 
 Actie    '   
De dochter van een machtige zakenman uit Hongkong raakt vermist in wat lijkt op een routine losgeldaffaire. Als Breslin en zijn team verder onderzoek plegen, ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden. Hij blijkt tevens de geliefde van Breslin gekidnapt te hebben en houdt haar vast in de enorme gevangenis genaamd Devil's Station.     
  "Prepare of the damage" Sylvester Stallone
Dave Bautista
50 Cent
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week