pic_movie_50 Hangman 
 Actie    '   
De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens hun onderzoek worden de twee mannen gevolgd door journaliste Christi Davies die over de moorden rapporteert.     
  "The killing game." Al Pacino
Karl Urban
Brittany Snow
 pic_movie_51 I Feel Pretty 
 Komedie    '   
Renee Bennett weet hoe het is om gemiddeld te zijn in een wereld van de genetisch gezegenden. Nadat ze van een hometrainer is afgevallen en haar hoofd heeft gestoten, gelooft ze dat een betovering haar plotseling heel mooi heeft gemaakt. Voor ieder ander ziet ze er echter precies hetzelfde uit. Renee's nieuwe zelfvertrouwen ziet haar plotseling carrière maken bij het cosmeticabedrijf waar ze voor werkt en het respect te krijgen van haar idool en baas, Avery LeClaire.     
  "Change everything Without changing anything" Amy Schumer
Michelle Williams
Tom Hopper
 pic_movie_52 The Death of Stalin 
 Komedie    '   
Op 2 maart 1953, in het midden van de nacht, krijgt Joseph Stalin een beroerte. Stalin, "de vader van de mensen", regeerde met absolute macht over het volk van Rusland. Twee dagen later werd hij dood verklaard. In deze twee dagen heerst er een hevige concurrentieslag voor het verkrijgen van de hoogste macht. Zijn ministers bakkeleien over de controle; sommige willen positieve veranderingen in de Sovjet-Unie, andere hebben meer sinistere motieven. Wat volgt zijn twee dagen van waanzin, perversiteit en onmenselijkheid.     
  "Everybody wants a piece" Olga Kurylenko
Tom Brooke
Paddy Considine
 pic_movie_53 Future World 
 Sciencefiction    '   
In een niet nader genoemde toekomst onderneemt een jonge prins, woonachtig in Oasis, een gevaarlijke reis door de gewelddadige en desolate wereld van de woestenij. Hij wil een remedie bemachtigen die zijn stervende moeder zou kunnen redden. Op zijn weg ontmoet hij de robot Ash, de laatste uit zijn soort dat de mensheid voor een groot deel heeft uitgeroeid.     
  James Franco
Suki Waterhouse
Jeffrey Wahlberg
 pic_movie_54 Op Reis met Mega Mindy! 
 Jeugd    '   
op wereldreis met Mega Mindy!     
  Mega Mindy   

Vorige week
Deze week
Volgende Week