pic_movie_478 Onward 
 Animatie    102'   
’Onward’ vertelt het verhaal van twee elfenbroers uit een magische buitenwijk. Na de dood van hun vader besluiten de jongens op een ontdekkingsreis te gaan. Daarbij gaan ze op zoek naar de vraag of er nog enige vorm van magie over is in de buitenwereld.     
  Chris Pratt
Tom Holland
Octavia Spencer
 pic_movie_479 Bloodshot 
 Actie    109'   
Ray Garrison (Vin Diesel) is een marinier die door RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld 'Bloodshot'. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.     
  Vin Diesel
Toby Kebbell
Eiza González
 pic_movie_480 Sonic the Hedgehog 
 Actie    99'   
Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik. Met Jim Carrey in de huid van de slechterik Dr. Robotnik      
  Jim Carrey
James Marsden
Ben Schwartz
 pic_movie_481 The Call of the Wild 
 Avontuur    100'   
Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.      
  Met o.a. Harrison Ford Harrison Ford
Omar Sy
Cara Gee
 pic_movie_482 Fantasy Island 
 Thriller    109'   
Vijf kersverse gasten komen naar Fantasy Island waar ze, onder het toeziend oog van Mr Roarke, hun grootse fantasie kunnen beleven. Halfbroers Brax en Bradley willen een weekendje 'alles hebben', maar Randall, Elena en Melanie willen een fout of misstand uit het verleden rechtzetten. Maar wanneer hun fantasie uitkomt, blijken er onvoorziene consequenties te zijn waardoor iedere droom ontaardt in een nachtmerrie.     
  Michael Peña
Lucy Hale
Maggie Q
 pic_movie_483 Judy 
 Speelfilm    118'   
Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken. Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder "Somewhere Over the Rainbow', vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.     
  Waargebeurd verhaal Renée Zellweger
Rufus Sewell
Michael Gambon
 pic_movie_484 Beyond the Law 
 Actie    89'   
Voormalig politieagent Wilson krijgt opnieuw te maken met zijn oude leven als zijn vervreemde zoon omgebracht wordt. Hij heeft niets te verliezen en gaat op zoek naar antwoorden. Tijdens zijn zoektocht komt hij in contact met gevaarlijke personen uit de onderwereld. Een rechercheur is ook vastbesloten de moordenaar te vinden en schiet Wilson te hulp.     
  Steven Seagal
DMX
Johnny Messner
 pic_movie_485 Escape from Pretoria 
 Thriller    106'   
In hun strijd tegen de apartheid verspreiden Tim Jenkin (Daniel Radcliff) en Stephan Lee illegale ANC pamfletten onder de Zuid Afrikaanse bevolking. Ze worden op heterdaad betrapt en veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf in Pretoria Central Prison. Eenmaal onder de vleugels van politiek activist Denis Goldberg besluiten ze om, samen met medegevangene Alex Moumbaris, een ingenieus plan te bedenken om te ontsnappen. Al snel blijkt de uitvoering een stuk ingewikkelder dan gedacht, en moeten er nog vele hindernissen genomen worden... Het zenuwslopend spannende Escape From Pretoria is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Tim Jenkin uit 1979.      
  Daniel Radcliffe
Ian Hart
Daniel Webber
 pic_movie_486 The Spanish Heist 
 Actie    85'   
Pat Tate pakt direct na zijn tijd in de gevangenis zijn nachtclubzaak in Essex weer op. En hoewel het geld goed is, kan hij de gedachten aan de man die hem achter de tralies stopte niet van zich af zetten. HEt duurt daarom ook niet lang voordat hij naar Marbella gaat om Frank Harris op te zoeken om wraak te nemen.Maar Harris blijkt niet meer in leven te zijn en een van zijn mannen biedt Pat de grootste drugsdeal van zijn leven aan...     
  Craig Fairbrass
Terry Stone
Roland Manookian
 pic_movie_487 Jojo Rabbit 
 Komedie    108'   
Duitsland, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jojo is een rare jongen die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder en maar één bondgenoot heeft, zijn denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Zijn naïeve patriottisme wordt getest als een jong meisje zijn wereldvisie door elkaar gooit en hem dwingt om zijn grootste angsten onder ogen te zien.     
  Roman Griffin Davis
Thomasin McKenzie
Taika Waititi
 pic_movie_488 Little Women 
 Drama    135'   
Het verhaal volgt de zussen Amy, Meg, Jo en Beth March. Ze groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.     
  Saoirse Ronan
Florence Pugh
Timothée Chalamet
 pic_movie_489 Dark Waters 
 Thriller    126'   
Een hardnekkige advocaat onthult een duister geheim dat een groeiend aantal onverklaarbare sterfgevallen verbindt met een van 's werelds grootste bedrijven. Terwijl hij probeert de waarheid bloot te leggen, merkt hij al snel dat hij zijn toekomst, zijn gezin en zijn eigen leven riskeert.     
  Mark Ruffalo
Anne Hathaway
Tim Robbins
 pic_movie_490 A Beautiful Day in the Neighborhood 
 Speelfilm    109'   
De cynische journalist Lloyd Vogel (Matthew Rhys) krijgt de opdracht om een profiel te schrijven over de geliefde televisiepersoonlijkheid Fred Rogers (Tom Hanks). Hij aanvaardt deze opdracht met tegenzin. Toch lijkt er een vriendschap te ontstaan, die Lloyd zijn visie op het leven verandert. Een waargebeurd verhaal.     
  Tom Hanks
Matthew Rhys
Chris Cooper
 pic_movie_491 Birds of Prey 
 Avontuur    109'   
'Birds of Prey' volgt Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd.     
  Margot Robbie
Mary Elizabeth Winstead
Ewan McGregor
 pic_movie_492 My Spy 
 Actie - Komedie    99'   
JJ is een van de meest gerenommeerde agenten bij de CIA. Maar wanneer een missie uit de hand loopt krijgt hij nog één kans zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Al snel wordt hij ontmaskerd door het moedige negenjarige dochtertje Sophie.     
 
Dave Bautista
Chloe Coleman
Kristen Schaal
 pic_movie_493 Bastaard 
 Vlaamse Thriller    104'   
Twee jaar na de tragische dood van zijn oudere broer staat de zeventienjarige Daan noodgedwongen aan het hoofd van een verscheurd gezin. Omdat zijn vader wegvlucht in zijn werk, ontfermt Daan zich over zijn moeder. De rouw lijkt onoverwinnelijk tot de familie de dakloze tiener Radja ontmoet. Daans moeder ziet een kans om de leegte in te vullen en biedt de onbekende jongen onderdak aan. Wanneer Daan merkt dat de nieuwkomer meer en meer macht krijgt over zijn moeder, bijt hij zich vast in Radja's mysterieuze verleden. Al snel begint hij te vrezen dat de indringer alle kenmerken van een psychopaat in zich draagt...     
  Spencer Bogaert
Bjarne Devolder
Tine Reymer
 pic_movie_494 Richard Jewell 
 Speelfilm    131'   
Er ligt een bom in Centennial Park. Je hebt dertig minuten'. We leren Richard Jewell kennen als een beveiligingsmedewerker die de vondst van het apparaat in 1996 in Atlanta meldt. Door zijn melding wordt hij een held die met zijn snelle handelen talloze levens redt. Maar binnen een paar dagen wordt de rechtshandhaver in spé de grootste verdachte voor de FBI, belasterd door de pers en het publiek, zijn leven verwoest. Jewell roept de hulp in van Watson Bryant, een onafhankelijke advocaat die het opneemt tegen de gevestigde orde.      
  Naar een waargebeurd verhaal Paul Walter Hauser
Sam Rockwell
Olivia Wilde
 pic_movie_495 Bad Boys for Life 
 Actie    124'   
Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life.Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten sinds zijn broer gedood werd door Lowrey en Burnett. Geregisseerd door onze Belgen Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders)     
  Will Smith
Martin Lawrence
Vanessa Hudgens
 pic_movie_496 Star Wars IX - The Rise of Skywalker 
 Sciencefiction    142'   
Een jaar na de gebeurtenissen uit 'The Last Jedi' vindt voor een laatste keer de confrontatie tussen het verzet en de First Order plaats. Wie komt er als overwinnaar uit de bus? Naast de strijd moeten Rey en consorten ook hun persoonlijke demonen en verleden onder ogen zien. Terwijl het conflict tussen de Jedi en de Sith zijn hoogtepunt bereikt, mengen ook oude bekenden zich in de strijd.     
  Daisy Ridley
Adam Driver
Mark Hamill
 pic_movie_497 Dolittle 
 Avontuur    101'   
Robert Downey JR. speelt de sterren van de hemel als Dolittle, de man die met de dieren kan praten. Na de dood van zijn geliefde vrouw trekt Dolittle zich ontroostbaar terug op zijn landgoed. Maar wanneer de koningin erg ziek wordt, moet de kluizenaar noodgedwongen het avontuur aangaan. Tijdens zijn epische zoektocht naar een zeldzame remedie krijgt hij een helpende poot van zijn onstuimige dierenvrienden.     
  Robert Downey Jr.
Harry Collett
Rami Malek
 pic_movie_498 Primal 
 Actie    97'   
In de keiharde actiefilm Primal is jager Frank Walsh gespecialiseerd in het vangen van wilde dieren. Zijn laatste indrukwekkende vangst bestaat onder meer uit 'The Ghost Cat', een zeldzame witte jaguar. Terwijl de dieren op een nogal louche schip worden gehesen, arriveren de Amerikaanse special forces met een misschien wel gevaarlijker wezen: Gevangene Richard Loffler is een voormalig marinier die als huurmoordenaar verschrikkelijke misdaden tegen de mensheid heeft begaan. Omdat hij vanwege een hersenvervorming niet in staat is om te vliegen maar per direct Brazilië moet verlaten, zit er niets anders op dan hem mee te nemen op het zeetransport. Waar hij wordt begeleid door o.a. neuroloog Dr. Ellen Taylor. Na twee dagen op zee, omringd door niets dan water, weet Loffler op gewelddadige wijze zijn kooi te openen, en niet alleen die van hem, maar ook die van de dieren...     
  Old school actie film Nicolas Cage
Famke Janssen
Kevin Durand
 pic_movie_499 The Rhythm Section 
 Actie    109'   
Blake Lively is Stephanie Patrick, een vrouw die haar ondergang tegemoet gaat nadat haar familie is omgekomen tijdens een vliegtuigcrash. Wanneer ze erachter komt dat dit geen ongeluk was belandt Stephanie in de duistere en complexe wereld van de internationale spionage, op zoek naar wraak. Haar zoektocht leidt haar naar Iain Boyd (Jude Law), een voormalige MI6 agent die haar opleidt om de daders te pakken te krijgen. Wanneer ze niks meer te verliezen heeft, transformeert Stephanie van slachtoffer naar sluipmoordenaar. Niets is wat het lijkt in deze zenuwslopende actiethriller van de makers van James Bond.     
  Blake Lively
Jude Law
Daniel Mays
 pic_movie_500 Yummy 
 Horror    96'   
Een verliefd koppel reist af naar een goedkoop Oost-Europees ziekenhuis voor plastische chirurgie. De jonge vrouw wil een borstverkleining. Haar moeder komt mee om alles nog eens extra strak te laten trekken. Het vriendje vindt op een verlaten afdeling een vrouw, gemuilkorfd en vastgebonden op een operatietafel; het gevolg van een experimentele verjongingskuur. Hij bevrijdt haar, maar veroorzaakt zo de uitbraak van een virus dat dokters, patiënten én zijn schoonmoeder in bloeddorstige zombies verandert.     
  Maaike Neuville
Bart Hollanders
Clara Cleymans
 pic_movie_501 Cats 
 Muziek    110'   
Oscar-winnaar en regisseur Tom Hooper transformeert Andrew Lloyd Webber’s recordbrekende musical in een film event. In de hoofdrollen James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en de introductie van Royal Ballet prima ballerina Francesca Hayward. Met een cast van dansers van wereldklasse met stijlen van klassiek ballet tot hedendaags, hiphop tot jazz, street dance tot tap, is deze film een vernieuwende interpretatie van de musical voor een nieuwe generatie. Je zal geloven in het plezier en de magie van CATS!     
  James Corden
Judi Dench
Jason Derulo
 pic_movie_502 The Boy II 
 Thriller    86'   
Een jong gezin doet haar intrede in 'Heelshire Mansion', niet wetende van de verontrustende voorgeschiedenis die deze plek met zich meebrengt. Het duurt niet lang voordat hun zoontje een onaangename, nieuwe vriend in huis heeft. Het blijkt de levensechte pop te zijn die de naam Brahms draagt.     
  Katie Holmes
Christopher Convery
Ralph Ineson
 pic_movie_503 The Gentlemen 
 Actie    113'   
Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) heeft een zeer winstgevend marihuana-imperium opgebouwd in London. Wanneer hij besluit uit deze onderwereld te stappen, krijgt hij te maken complotten, intriges, omkomping en chantage met als doel alles van hem af te nemen. De bekende regisseur Guy Ritchie, die het brein was achter The Man from U.N.C.L.E., Snatch, Lock, Stock & Two Smoking Barrels en twee Sherlock Holmes-films, is terug in de wereld van wapens, scherpe grappen en Britse streetwear in de film The Gentlemen.     
  Matthew McConaughey
Charlie Hunnam
Henry Golding
 pic_movie_504 Just Mercy 
 Thriller    136'   
Bryan Stevenson is een getalenteerde jonge advocaat. Hij vertrekt naar Alabama om daar de meest kwetsbare mensen te verdedigen in de racistisch beladen staat. Een van hen is Walter McMillian (Jamie Fox), een man die tot de doodstraf is veroordeeld wegens moord. Dit terwijl het bewijs aantoont dat hij onschuldig is.      
  Gebaseerd op een waargebeurd verhaal Michael B. Jordan
Jamie Fox
Brie Larson
 pic_movie_505 Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge 
 Animatie    80'   
Deze film belicht het toernooi dat eenmaal in een generatie plaatsvindt tussen de kampioenen van Outworld en Earthrealm. Het is een gewelddadige competitie die uiteindelijk het lot van de aarde en al zijn burgers zal bepalen. Lord Raiden, beschermer van Earthrealm, moet de grootste vechters van zijn rijk verzamelen om het te verdedigen tegen de kwaadaardige Shang Tsung in de strijd om alle gevechten te beëindigen - Mortal Kombat!     
  Jennifer Carpenter
Grey Griffin
Joel McHale
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week