pic_movie_450 The Hunt 
 Thriller    90'   
In deze thriller komt een groep rijkelui bij elkaar om voor de kick op mensen te jagen. Het plan van deze elite loopt goed mis als Crystal (Betty Gilpin, GLOW), één van de personen waar ze op jagen, het keiharde en genadeloze spel beter blijkt te beheersen dan de jagers. Zij draait de rollen om en maakt de moordenaars één voor één onschadelijk, terwijl ze steeds dichterbij de mysterieuze vrouw (Hilary Swank) komt, die de spil van dit alles vormt.     
  Betty Gilpin
Hilary Swank
Ike Barinholtz
 pic_movie_451 Bad Education 
 Komedie    104'   
Deze veelgeprezen komedie van HBO is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van het schandaal dat halverwege de jaren 2000 een schooldistrict op Long Island op zijn kop zette. Hugh Jackman speelt een charismatische schoolbestuurder, Allison Janney schittert als schooldirecteur, en samen begaan ze de grootste schoolfraude in de Amerikaanse geschiedenis.     
  Hugh Jackman
Allison Janney
Alex Wolff
 pic_movie_452 The Fanatic 
 Thriller    88'   
De autistische straatartiest Moose (John Travolta) is een enorme filmfan, vooral van zijn favoriete actieheld Hunter Dunbar (Devon Sawa). Als het moment om zijn idool om een handtekening te vragen in het water valt, schakelt hij de hulp van paparazzifotograaf Leah in. Zij weet namelijk precies weet hoe je het woonadres van een beroemdheid achterhaalt. En hoewel de pogingen van Moose om contact te krijgen met Dunbar in het begin onschuldig zijn, begint zijn gedrag steeds meer vormen van stalking aan te nemen. Hij doet er alles aan om contact met Dunbar te leggen. En elke keer als Dunbar dit afwijst neemt zijn obsessie toe. Wanneer het Moose lukt om het huis van de filmster binnen te dringen beseft Dunbar pas waartoe Moose is staat zou kunnen zijn….     
  John Travolta
Devon Sawa
Ana Golja
 pic_movie_453 Force of Nature 
 Actie    91'   
Wanneer een orkaan Puerto Rico nadert begeleiden agent Cardillo (Emile Hirsch) en zijn partner Jess een evacuatie. Als ze een appartementencomplex evacueren stuiten ze per toeval op een gewelddadige kunstroof, onder leiding van de gevaarlijke John the Baptist. Er ontstaat een heftige strijd waardoor oud-agent Ray (Mel Gibson) en zijn dochter Troy (Kate Bosworth) niet anders kunnen dan zich erin mengen. Naarmate het water stijgt, en de het gevecht doorgaat verandert het complex in een betonnen val die volstroomt met water. Terwijl de regen onverminderd met bakken uit de hemel komt gaan ze met wilskracht en vuurwapens de vijand te lijf om te overleven.     
  Mel Gibson
Emile Hirsch
Kate Bosworth
 pic_movie_454 Color Out of Space 
 Science-Fiction    111'   
Nathan Gardner trekt zich met zijn gezin terug op het platteland. Wanneer een meteoriet in de tuin neerstort, wordt hun rustige gezinsleven verstoord. De omgeving verandert in een gevangenis als een buitenaards organisme de boerderij besmet.     
  Nicolas Cage
Joely Richardson
Madeleine Arthur
 pic_movie_455 Just Getting Started 
 Komedie    91'   
Duke Driver (Morgan Freeman) is de manager van het luxe vakantieoord Villa Capri in Palm Springs. Hij heeft dan wel een mysterieus verleden als ex-maffia advocaat, hij zorgt er wel voor dat het leven van de bezoekers van Villa Capri één groot feest is. Er komt echter een einde aan Duke’s fijne leventje, wanneer de charmante oud-militair Leo (Tommy Lee Jones) in Villa Capri verschijnt. Dit betekent de start van een strijd om wie dé man van het resort is en om de gevoelens van de pas gearriveerde Suzie (Rene Russo). Wanneer er plotseling iemand opduikt uit het verleden van Duke, besluiten de rivalen hun verschillen opzij te zetten en samen te werken om de toekomst van Villa Capri te redden.     
  In het genre van Bucket List Morgan Freeman
Tommy Lee Jones
Rene Russo
 pic_movie_456 Above Suspicion 
 Thriller    110'   
Het spannende waargebeurde verhaal van FBI-agent Mark Putham (Jack Hutson) die naar een bergstadje in Kentucky wordt gestuurd om een aantal opvallende illegale praktijken te onderzoeken. Mark raakt al gauw betrokken bij een zaak waarin de arme lokale vrouw Susan (Emilia Clarke) zijn belangrijkste informant wordt. Susan ziet Mark als een manier om te ontsnappen en hun band wordt steeds persoonlijker. In werkelijkheid blijkt deze affaire een ramp te zijn voor beiden.     
  Met Emilia Clarke (Game of Thrones) Emilia Clarke
Jack Huston
Johnny Knoxville
 pic_movie_457 Mary 
 Horror    84'   
David is kapitein en wil een beter leven voor zijn gezin. Op een veiling ziet hij een oude boot met de naam "Mary". In een impulsieve bui koopt hij de boot. David en zijn gezin gaan varen en krijgen op zee te maken met vreemde en angstaanjagende gebeurtenissen.     
  Gary Oldman
Emily Mortimer
Jennifer Esposito
 pic_movie_458 We Summon the Darkness 
 Horror    91'   
Drie vriendinnen ontmoeten tijdens een concert van een satanische metalband drie jongens. Hoewel de regio al enige tijd in de ban is van een serie moorden op kleine groepjes jongeren, nodigen de meiden de jongens uit voor een afterparty. Maar die afterparty verloopt niet volgens plan.     
  Alexandra Daddario
Maddie Hasson
Johnny Knoxville
 pic_movie_459 Paydirt 
 Actie    81'   
Na vijf jaar brommen wil een charismatische crimineel de buit claimen die hij destijds aan zijn neus zag voorbijgaan. Maar het geld ligt ergens in de woestijn begraven. En hij is niet de enige die wil meespelen met deze eigentijdse, moorddadige versie van een schattenjacht. Spetterende actiethriller met Luke Goss en Val Kilmer.     
  Luke Goss
Val Kilmer
Mike Hatton
 pic_movie_460 Captive State 
 Avontuur    109'   
Captive State is de nieuwe film van regisseur Rubert Wyatt (onder meer bekend van Rise of the Planet of the Apes) met o.a. John Goodman en Vera Farmiga in de hoofdrollen.
Het is bijna een decennium geleden dat een buitenaardse kracht het gebied rondom Chicago heeft bezet. Mensen worden in een totalitair regime gevangen gehouden en getrackt aan de hand van een gps die bij iedere inwoner is ingebracht. Wanneer een groep verzetsstrijders de macht stukje bij beetje probeert terug te winnen, lijkt dit in eerste instantie een onmogelijke missie waarbij elke beweging wordt gecontroleerd door de autoriteiten die meekijken. 
   
  John Goodman
Vera Farmiga
Madeline Brewer
 pic_movie_461 Where'd You Go, Bernadette 
 Komedie    110'   
Bernadette heeft een hekel aan veel dingen waaronder mensen, haar huis verlaten en voornamelijk de ouders van de klasgenoten van haar vijftienjarige dochter Bee. Nadat de angstige Bernadette plots spoorloos verdwijnt gaat Bee op onderzoek uit. In haar zoektocht naar de ware gebeurtenissen omtrent de vermissing komt ze het getroebleerde verleden van haar moeder te weten.     
  Cate Blanchett
Judy Greer
Emma Nelson
 pic_movie_462 Never Too Late 
     '   
Het is lang geleden dat Caine, Bronson, Angus en Wendell, ook wel bekend als 'The Chain Breakers', ontsnapten aan de martelingen in een Vietnamees krijgsgevangenenkamp. Ze delen nu een nieuwe gevangenis, The Hogan Hills Retirement Home voor veteranen.     
  Feel good movie
zoals The Bucket List
James Cromwell
Shane Jacobson
Jacki Weaver
 pic_movie_463 Never Grow Old 
 Western    100'   
Patrick Tate en zijn gezin wonen in een rustig dorpje. De dorpsbewoners komen in de problemen wanneer een bende bandieten het dorpje overneemt. Iedereen die niet doet wat zij zeggen wordt op genadeloze wijze omgebracht. Patrick kiest de kant van de bandieten in de hoop zijn gezin te beschermen. Daar krijgt hij al snel spijt van.     
  Emile Hirsch
John Cusack
Antonia Campbell-Hughes
 pic_movie_464 Sniper: Assassin's End 
 Actie    95'   
Sluipschutter Brandon Beckett van de speciale eenheden wordt erin geluisd als de verdachte voor een moord op een buitenlandse diplomaat, op de vooravond van een belangrijke handelsovereenkomst met de Verenigde Staten. Na ternauwernood aan de dood te zijn ontsnapt, ziet Beckett in dat er een mol in de overheid is en werkt hij samen met de enige die hij kan vertrouwen, zijn vader, de legendarische sluipschutter sergeant Thomas Beckett. Beide Becketts zijn nu op de vlucht voor de CIA, Russische huurlingen en een huurmoordenaar getraind door de yakuza die net zo’n goede sluipschutter is als beide legendes.     
  Chad Michael Collins
Tom Berenger
Sayaka Akimoto
 pic_movie_465 Tesla 
 Speelfilm    '   
In deze film staat het leven van visionaire uitvinder Nikola Tesla (Ethan Hawke) centraal. Een immigrant en buitenstaander geboren in een klein landelijk dorp in wat nu Kroatië is. Trots, briljant en sociaal onhandig, Tesla is een veelbelovende werknemer bij Thomas Edison's Machine Works, maar interesseert Edison niet voor zijn revolutionaire motor. Tesla's breuk met Edison is het begin van levenslange rivaliteit; beide mannen zijn buitenbeentjes met tegengestelde persoonlijkheden en temperamenten. De nieuwsgierige Anne Morgan probeert Tesla redden van zijn zelfvernietigende trots, terwijl de vraag in de lucht hangt: zoekt Tesla een financier of een vrouw?     
  Ethan Hawke
Kyle MacLachlan
Eve Hewson
 pic_movie_466 A Million Little Pieces 
 Speelfilm    113'   
A Million Little Pieces is het verhaal over James (Aaron Taylor-Johnson), een drugsverslaafde die continu high door het leven gaat. Hij leeft op het randje van de dood en wordt gedwongen opgenomen in een afkickkliniek. Zoals bij iedere verslaafde moet James allereerst het feit erkennen dat hij verslaafd is en zijn demonen onder ogen komen in de constante keuze tussen leven of dood. Met de hulp van andere (ex)verslaafden, waaronder Leonard (Billy Bob Thornton), vindt hij langzamerhand de weg terug naar zijn ware zelf. Met dit indrukwekkende portret schetst regisseur Sam Taylor-Johnson de strijd van iemand die ‘rock bottom’ gaat en op eigen kracht er weer bovenop moet komen.      
  De film is gebaseerd op het boek A Million Little Pieces Aaron Taylor-Johnson
Billy Bob Thornton
Odessa Young
 pic_movie_467 Sniper: Assassin's End 
 Actie    95'   
Sluipschutter Brandon Beckett van de speciale eenheden wordt erin geluisd als de verdachte voor een moord op een buitenlandse diplomaat, op de vooravond van een belangrijke handelsovereenkomst met de Verenigde Staten. Na ternauwernood aan de dood te zijn ontsnapt, ziet Beckett in dat er een mol in de overheid is en werkt hij samen met de enige die hij kan vertrouwen, zijn vader, de legendarische sluipschutter sergeant Thomas Beckett. Beide Becketts zijn nu op de vlucht voor de CIA, Russische huurlingen en een huurmoordenaar getraind door de yakuza die net zo’n goede sluipschutter is als beide legendes.     
  Chad Michael Collins
Tom Berenger
Sayaka Akimoto
 pic_movie_468 Survive the Night 
 Actie    90'   
Op een afgelegen boerderij gijzelt een nietsontziende overvaller een gezin om een chirurg tot een spoedoperatie op zijn gewonde broer te dwingen. Maar dat is buiten de vader van de chirurg (Bruce Willis) gerekend, een gepensioneerde sheriff die een strijd op leven en dood aanbindt met de criminele broers.     
  Bruce Willis
Chad Michael Murray
Lydia Hull
 pic_movie_469 Trapped 
 Thriller    97'   
Oud-marinier Walter Franklin (Nicolas Cage) woont samen met zijn vrouw in een Victoriaans huis op een rustig eiland in de Amerikaanse staat Louisiana. Wanneer Walter midden in de nacht wordt gewekt door een indringer, schiet hij de indringer neer en beschadigt daarbij het hek van het huis. Walter huurt Buddy, een om geld verlegen pasgetrouwde vader, in om zijn hek te repareren. Dan slaat het weer plotseling om in een woeste orkaan en moet Buddy noodgedwongen de nacht spenderen. Maar Walter vertrouwt Buddy niet met zijn verleidelijke vrouw Fancy en doet hem een aanbod wat hij niet kan weigeren. De nacht neemt een verwachte wending vol hebzucht, seks, geweld en ontdekkingen die Walter dwingen om radicale beslissingen te nemen.     
  Nicolas Cage
KaDee Strickland
Luke Benward
 pic_movie_470 Inheritance 
 Thriller    111'   
Lauren Monroe, een rijzende ster bij het New York District advocatenbureau, ziet haar perfecte leventje aan zich voorbij gaan wanneer haar invloedrijke vader sterft. Tijdens de verdeling van de erfenis ontvangt ze slechts een klein aandeel van het grote geld en komt ze in het bezit van een mysterieuze envelop. De inhoud van die envelop dreigt haar hele leven te ontrafelen en te verwoesten.     
  Lilly Collins
Connie Nielsen
Simon Pegg
 pic_movie_471 The Battle: Roar to Victory 
 Actie    135'   
Over een periode van 4 dagen vindt er een hevige strijd plaats tussen Koreaanse onafhankelijkheidsmilities en imperialistische Japanse strijdkrachten in Mantsjoerije, China. Een van de milities bestaat uit een meester-zwaardvechter en een gespecialiseerde scherpschutter. Slagen ze erin hun tegenstanders te verslaan?     
  Hae-Jin Yoo
Jun-Yeol Ryu
Woo-jin Jo
 pic_movie_472 The Invisible Man 
 Thriller    124'   
Cecilia zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en controlerende wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich, met behulp van haar zus en vriend, te verstoppen. Wanneer haar ex zich van het leven berooft denkt ze haar leven eindelijk te kunnen verder zetten. Tot haar verstand op de proef wordt gesteld wanneer zich een reeks bizarre gebeurtenissen voordoet en de levens van haar naasten in gevaar zijn.     
  Elisabeth Moss
Oliver Jackson-Cohen
Aldis Hodge
 pic_movie_473 Emma. 
 Drama    124'   
Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.     
  Anya Taylor-Joy
Gemma Whelan
Josh O'Connor
 pic_movie_474 Like a Boss 
 Komedie    83'   
Mel en Mia zijn beste vriendinnen die reeds jarenlang een cosmeticabedrijf leiden. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is het een erg succesvolle zaak. Dan krijgen ze een verleidelijk aanbod van de befaamde Claire Luna.     
  Tiffany Haddish
Rose Byrne
Salma Hayek
 pic_movie_475 The Wave 
 Thriller    90'   
Frank leidt een rustig bestaan als bedrijfsjurist. Om zijn gedachten te verzetten gaat hij met zijn goede vriend een nachtje uit. Ze worden door een drugsdealer benaderd die hen een mysterieuze poeder aanbiedt. Frank neemt de hallucinogene drug in en ontwaakt uren later in het ziekenhuis zonder zich ook maar iets van de afgelopen nacht te herinneren. Hij is gebrand om te weten wat er is gebeurd.     
  Justin Long
Donald Faison
Sheila Vand
 pic_movie_476 Luce 
 Speelfilm    109'   
Luce is een zelfzekere student en erg geliefd door zijn ouders die hem op jonge leeftijd adopteerden. Hij sleept desalniettemin een trauma mee vanuit zijn jonge verleden in een door oorlog verscheurd Afrika. Wanneer Luce een gedetailleerd proefwerk over institutioneel geweld inlevert trekt dit de aandacht van zijn lerares Harriet. Ze begint een onderzoek terwijl Luce's ouders zichzelf afvragen wie hun kind echt is.     
  Naomi Watts
Octavia Spencer
Kelvin Harrison Jr.
 pic_movie_477 The Courier 
 Actie    99'   
Een vrouwelijke koerier ontdekt op een dag een bom in het pakje dat ze momenteel in bezit heeft. Het pakje is bestemd voor de getuige van de moord op een gangsterbaas. De koerier neemt zich voor om de getuige te redden en krijgt corrupte CIA-agenten en Russische huurmoordenaars achter zich aan.     
  Olga Kurylenko
Gary Oldman
Amit Shah
 pic_movie_478 Onward 
 Animatie    102'   
’Onward’ vertelt het verhaal van twee elfenbroers uit een magische buitenwijk. Na de dood van hun vader besluiten de jongens op een ontdekkingsreis te gaan. Daarbij gaan ze op zoek naar de vraag of er nog enige vorm van magie over is in de buitenwereld.     
  Chris Pratt
Tom Holland
Octavia Spencer
 pic_movie_479 Bloodshot 
 Actie    109'   
Ray Garrison (Vin Diesel) is een marinier die door RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld 'Bloodshot'. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.     
  Vin Diesel
Toby Kebbell
Eiza González
 pic_movie_480 Sonic the Hedgehog 
 Actie    99'   
Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik. Met Jim Carrey in de huid van de slechterik Dr. Robotnik      
  Jim Carrey
James Marsden
Ben Schwartz
 pic_movie_481 The Call of the Wild 
 Avontuur    100'   
Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.      
  Met o.a. Harrison Ford Harrison Ford
Omar Sy
Cara Gee
 pic_movie_482 Fantasy Island 
 Thriller    109'   
Vijf kersverse gasten komen naar Fantasy Island waar ze, onder het toeziend oog van Mr Roarke, hun grootse fantasie kunnen beleven. Halfbroers Brax en Bradley willen een weekendje 'alles hebben', maar Randall, Elena en Melanie willen een fout of misstand uit het verleden rechtzetten. Maar wanneer hun fantasie uitkomt, blijken er onvoorziene consequenties te zijn waardoor iedere droom ontaardt in een nachtmerrie.     
  Michael Peña
Lucy Hale
Maggie Q
 pic_movie_483 Judy 
 Speelfilm    118'   
Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken. Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder "Somewhere Over the Rainbow', vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.     
  Waargebeurd verhaal Renée Zellweger
Rufus Sewell
Michael Gambon
 pic_movie_484 Beyond the Law 
 Actie    89'   
Voormalig politieagent Wilson krijgt opnieuw te maken met zijn oude leven als zijn vervreemde zoon omgebracht wordt. Hij heeft niets te verliezen en gaat op zoek naar antwoorden. Tijdens zijn zoektocht komt hij in contact met gevaarlijke personen uit de onderwereld. Een rechercheur is ook vastbesloten de moordenaar te vinden en schiet Wilson te hulp.     
  Steven Seagal
DMX
Johnny Messner
 pic_movie_485 Escape from Pretoria 
 Thriller    106'   
In hun strijd tegen de apartheid verspreiden Tim Jenkin (Daniel Radcliff) en Stephan Lee illegale ANC pamfletten onder de Zuid Afrikaanse bevolking. Ze worden op heterdaad betrapt en veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf in Pretoria Central Prison. Eenmaal onder de vleugels van politiek activist Denis Goldberg besluiten ze om, samen met medegevangene Alex Moumbaris, een ingenieus plan te bedenken om te ontsnappen. Al snel blijkt de uitvoering een stuk ingewikkelder dan gedacht, en moeten er nog vele hindernissen genomen worden... Het zenuwslopend spannende Escape From Pretoria is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Tim Jenkin uit 1979.      
  Daniel Radcliffe
Ian Hart
Daniel Webber
 pic_movie_486 The Spanish Heist 
 Actie    85'   
Pat Tate pakt direct na zijn tijd in de gevangenis zijn nachtclubzaak in Essex weer op. En hoewel het geld goed is, kan hij de gedachten aan de man die hem achter de tralies stopte niet van zich af zetten. HEt duurt daarom ook niet lang voordat hij naar Marbella gaat om Frank Harris op te zoeken om wraak te nemen.Maar Harris blijkt niet meer in leven te zijn en een van zijn mannen biedt Pat de grootste drugsdeal van zijn leven aan...     
  Craig Fairbrass
Terry Stone
Roland Manookian
 pic_movie_487 Jojo Rabbit 
 Komedie    108'   
Duitsland, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jojo is een rare jongen die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder en maar één bondgenoot heeft, zijn denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Zijn naïeve patriottisme wordt getest als een jong meisje zijn wereldvisie door elkaar gooit en hem dwingt om zijn grootste angsten onder ogen te zien.     
  Roman Griffin Davis
Thomasin McKenzie
Taika Waititi
 pic_movie_488 Little Women 
 Drama    135'   
Het verhaal volgt de zussen Amy, Meg, Jo en Beth March. Ze groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.     
  Saoirse Ronan
Florence Pugh
Timothée Chalamet
 pic_movie_489 Dark Waters 
 Thriller    126'   
Een hardnekkige advocaat onthult een duister geheim dat een groeiend aantal onverklaarbare sterfgevallen verbindt met een van 's werelds grootste bedrijven. Terwijl hij probeert de waarheid bloot te leggen, merkt hij al snel dat hij zijn toekomst, zijn gezin en zijn eigen leven riskeert.     
  Mark Ruffalo
Anne Hathaway
Tim Robbins
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week