pic_movie_12 Papillon 
 Speelfilm    133'   
Papillon volgt het epische verhaal van Henri "Papillon" Charrière (Charlie Hunnam), een kluiskraker uit de Parijse onderwereld die onterecht werd veroordeeld voor moord en daarvoor levenslang krijgt en wordt verbannen naar een concentratiekamp in Frans Guyana. Vastbesloten om zijn vrijheid te herwinnen, vormt Papillon een onwaarschijnlijke alliantie met de eigenaardige veroordeelde vervalser Louis Dega (Rami Malek). In ruil voor zijn bescherming gaat hij akkoord met de ontsnapping van Papillon, leidend tot een eeuwige vriendschap.     
  "The Greatest Escape Adventure Ever Told" Charlie Hunnam
Damijan Oklopdzic
Christopher Fairbank
 pic_movie_13 Luis and his Friends from Outer Space 
 Jeugd    86'   
De 11-jarige Luis is vaak eenzaam. Hij heeft geen vrienden en zijn vader, ufoloog Arnold Sunday, heeft geen tijd voor hem. Hij is namelijk geobsedeerd door het bestaan ​​van intelligent leven in de ruimte en brengt de hele nacht aan zijn telescoop en de hele dag slapend door. De schooldirecteur denkt dat Luis verwaarloosd wordt en naar een tehuis moet worden gestuurd. Maar dan crashen drie rare vreemdelingen op de stoep van Luis: Mog, Nag en Wabo zijn op zoek naar een massage.     
  Callum Maloney
Dermot Magennis
Ian Coppinger
 pic_movie_15 Airstrike 
 Oorlog    120'   
China ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Vijf verschillende Chinezen belanden in het gevecht van hun leven. Allen proberen ze in 1940 een zeer belangrijke machine te beschermen in Chongqing. Ondertussen krijgen ze te maken met de levensgevaarlijke aanvallen van de Japanse luchtmacht.     
  "China 1939. WWII's untold story." Ye Liu
Bruce Willis
Seung-heon Song
  

Vorige week
Deze week
Volgende Week